Sportcenter

Totale Inzet
euro
Mogelijke winst 0.00

Populaire illusionist valt door de mand tijdens liveshow

© YouTube.

De populaire goochelaar Jamie Raven is gisteravond door de mand gevallen tijdens de derde halve finale van 'Britain's Got Talent'. Op televisie was duidelijk te zien hoe een van zijn trucs in elkaar zat, in het bijzonder voor kijkers met een pauzeknop op hun toestel.

Raven vroeg aan het publiek om diverse objecten op een kaartje te schrijven, waar de jury er uiteindelijk vier van koos. Voor jurylid David Williams toverde Raven een goudvis tevoorschijn en maakte voor Alesha Dixon ijs van vuur.

Bij jurylid Simon Cowell ging het echter mis. Toen hij het kaartje met daarop het woord schoen in zijn handen had, was voor de kijkers thuis duidelijk te zien dat Raven zijn rechterschoen al uit had en een reserveschoen uit zijn jasje haalde.

Finale
Kijkers deelden via Twitter hun teleurstelling over de goochelaar. Ondanks alle kritiek kreeg Raven toch de meeste stemmen, waardoor hij komende zondag in de finale staat van de Britse talentenjacht.

Sinds zijn indrukwekkende auditie is Raven één van de favorieten van het Britse kijkerspubliek. Vanavond en morgenavond wordt duidelijk welke andere acts het zondag tegen hem opnemen in de finale.

Karolien Koolhof 28/05/15 - 14u43

Jouw mening telt !

Jouw mening telt !

Meld je aan om een reactie te plaatsen!

Voeg een nickname toe aan je profiel om een reactie te kunnen plaatsen.

We hebben nog enkele gegevens nodig vooraleer je een reactie kan plaatsen. Klik hier om verder te gaan.