Studenten kopiëren Kim Kardashian in wedstrijd 'Beste Kont van Cambridge'

© The Tab.

Studenten van de prestigieuze Cambridge University in Engeland staan bekend om hun intelligentie en studievlijt. Je verwacht dus niet dat ze zich laten inspireren door iemand als Kim Kardashian. In de wedstrijd 'Cambridge's Best Bum' ('De Beste Kont van Cambridge') steken twaalf studenten de geoliede billen van KK naar de kroon.

Eén van de deelnemers maakte dankbaar gebruik van de controversiële foto van het achterwerk van Kim Kardashian, waar hij een replica van maakte inclusief lange zwarte handschoenen, parelketting en voor de rest weinig anders dan een flinke bos okselhaar.

Stemmen in studentenkrant
Anderen kleedden zich uit op daken of naast de rivier terwijl één deelnemer poseerde bij een stier. Uiteindelijk zijn er zes mannelijke en zes vrouwelijke kandidaten die strijden om de titel van 'Cambrigde's Best Bum'. Elke kandidaat wordt in de studentenkrant The Tab voorgesteld en mensen kunnen op de website stemmen op hun favoriete achterkant.

Het is de derde keer dat deze vreemde wedstrijd loopt, die oorspronkelijk de naam 'Rear of the Year' droeg. De naamwijziging kwam er omdat die wedstrijd al bestond. De universiteit weigerde om commentaar te geven op de opmerkelijke wedstrijd.

© The Tab.
© The Tab.
© The Tab.
© The Tab.
© The Tab.

Door: redactie 26/11/14 - 15u33

Jouw mening telt !

Jouw mening telt !

Meld je aan om een reactie te plaatsen!