Kleuter heeft nachtmerries over man aan raam... maar dan ontdekken zijn ouders dit

© Melissa Rodrigues.

De meeste dromen zijn bedrog, zingt Marco Borsato, maar niet voor een 3-jarige jongen uit Wellington, Nieuw-Zeeland. Drie dagen lang zei de jongen dat er 's nachts een man aan het raam van zijn kamer stond. Zijn ouders dachten dat hun zoon nachtmerries had, maar dan deden ze een angstaanjagende ontdekking.

"Ik dacht dat hij een nare droom had die telkens terugkwam", zei mama Melissa Rodrigues. "Maar toen ik 's nachts rond half zes een vreselijke schreeuw hoorde, wist ik dat er iets mis was", gaat ze verder. De jongen leidde zijn vader naar buiten, waar ze voetsporen vonden. Bovendien stond de poort naar het huis wagenwijd open.  

Het gezin verwittigde de politie en bekeek hoe ze het huis beter konden beveiligen. Omdat beveiligingscamera's te duur waren, bonden ze een smartphone aan het raam van de garage tegenover het huis. Met de app 'Salient Eye' neemt de smartphone een foto wanneer het beweging detecteert. Vervolgens stuurt de app een e-mail naar de eigenaar van de telefoon.

Nadat ze hun zoon bij de grootouders hadden afgezet, maakte het koppel zich klaar voor een spannende nacht. Ze lieten het licht aan de voordeur branden, zodat een eventuele foto van de smartphone voldoende belicht zou zijn.

Rond 4u40 begon de app foto's door te sturen. Op de foto's was duidelijk een man te zien met een zaklamp, dus belde Melissa de politie, die kort daarna arriveerde. Ondertussen stuurde de app constant foto's door van wat er zich buiten aan het afspelen was.

Volgens de politie ging het om een 15-jarige jongen die bekend was bij de politie.

© Melissa Rodrigues.
© Melissa Rodrigues.

Door: Arno Van Hauwermeiren 2/07/15 - 19u03

Jouw mening telt !

Jouw mening telt !

Meld je aan om een reactie te plaatsen!

Voeg een nickname toe aan je profiel om een reactie te kunnen plaatsen.

We hebben nog enkele gegevens nodig vooraleer je een reactie kan plaatsen. Klik hier om verder te gaan.