Miss BumBum: "Ik had vorige week seks met Ronaldo"

© photo news.

Cristiano Ronaldo heeft zijn vriendin, het Russische topmodel Irina Shayk, bedrogen met de Braziliaanse Miss BumBum. Dat is een Braziliaanse schoonheidswedstrijd die de dame met het fraaiste achterwerk bekroont.

De 27-jarige Andressa Urach verklaarde aan The Sun dat de ster van Real Madrid haar in een reeks sms'en het hof maakte. Ronaldo, zo stelt ze, verklapte haar dat hij had gedroomd van haar billen en haar "mijn paardje" noemde. "Hij was geobsedeerd door mijn kont", aldus Urach.

Seks in hotel
Ze omschrijft voorts hoe de twee vorige week seks hadden in een luxehotel, 48 uur voordat Real met 4-1 verloor van Borussia Dortmund in de halve finale van de Champions League.

"Het was ongelooflijk. Zijn lichaam is perfect, als een Griekse god. Hij ging uren door en kon maar niet zwijgen over mijn kont".

Woedende Irina
Een dag eerder werd Ronaldo gespot terwijl hij een restaurant in Madrid verliet met een woedende Irina, die sinds 2010 zijn vriendin is.

"De Portugese 28-jarige voetbalster, tevens ambassadeur voor Save the Children, zou Andressa hebben gecontacteerd nadat een gemeenschappelijke vriend hem haar nummer had gegeven. Hij begon haar sms'en te sturen en sprak later via Skype met haar.

"Ik heb Cristiano altijd één van de aantrekkelijkste mannen ter wereld gevonden, dus ik vond het ongelooflijk dat hij me contacteerde", stelt Andressa nog in The Sun.

"Fictie en bedrog"
Gisteravond heeft Ronaldo, volgens The Daily Mail, ontkend dat hij seks had met Andressa. "Ik was op 22 april inderdaad in Hotel Villa Magna voor een interview met verslaggever Manu Sainz. Hij kan dat bevestigen. De rest is pure fictie en bedrog", besluit hij.

© reuters.
© photo news.
Ronaldo is sinds 2010 met het Russische topmodel Irina Shayk. © photo news.
© Kos.
© Kos.

Door: Luc Beernaert 28/04/13 - 14u01

Jouw mening telt !

Jouw mening telt !

Meld je aan om een reactie te plaatsen!

We hebben nog enkele gegevens nodig vooraleer je een reactie kan plaatsen. Klik hier om verder te gaan.