5 De vermiste tiener Savanna Lark.
Facebook De vermiste tiener Savanna Lark.

Vader gaat van deur tot deur op zoek naar zijn vermiste dochter, maar ontdekt iets helemaal anders

Een Amerikaanse vader die op zoek naar zijn vermiste dochter zelf een buurtonderzoek deed, heeft een onverwachte ontdekking gedaan. Bobby Harvey - vader van de verdwenen Emileigh Shaw (16) - had een tip gekregen dat er in Abbeville (South Carolina) een vermist meisje gezien was. Dat klopte, maar het bleek niet zijn eigen dochter te zijn.

Het ging om de 15-jarige Savanna Lark, die al sinds 9 februari spoorloos was. Haar moeder Angie waarschuwde de politie van Williamston, omdat het meisje niet meer naar huis was gekomen en ook niets had meegenomen, zelfs niet haar mobiele telefoon.

Politie
Bobby Harvey was van huis tot huis aan het gaan op Cromer Road, toen hij de woning kon lokaliseren waar het vermiste meisje naar verluidt verbleef. De eigenares zei dat er maar één meisje woonde, maar toen Bobby er twee in de tuin zag, verwittigde hij toch de politie. Het tweede meisje bleek Lark te zijn.

5 Emileigh Shaw.
Facebook Emileigh Shaw.
5 Bobby Harvey en dochter Emileigh Shaw.
Facebook Bobby Harvey en dochter Emileigh Shaw.

De moeder van Lark vertelde de Amerikaanse nieuwszender Fox dat ze te doen heeft met de man. "Ik kan me niet voorstellen hoe het moet voelen voor hem", zei ze, "omdat zijn eigen dochter nog altijd spoorloos is. Maar we zijn heel dankbaar, omdat zijn waakzaamheid mijn dochter weer thuisbracht. Hopelijk vindt hij ook snel zijn eigen dochter terug. Ik ga hem in elk geval bijstaan en het opsporingsbericht zo veel mogelijk verspreiden."

Gevaar
Bobby Harvey is bijzonder ongerust. "Ik kan het niet uitdrukken in woorden, het is een onbeschrijfelijke angst en verdriet als je dochter verdwenen is", vertelt hij. "Ik weet niet eens of ze nog leeft. Ik wil gewoon weten of alles in orde is met haar. Er is geen twijfel over dat ze in gevaar verkeert."

5 Moeder Angie Lark.
Facebook Moeder Angie Lark.

Geur
Volgens de politie van Abbeville County hing er een onmiskenbare geur van marihuana in het huis dat Bobby Harvey had aangeduid. Agenten vonden er 15 gram wiet, 50 gram methamfetamines en 11 geweren. En dus ook de vermiste tiener Savanna Lark. Ze pakten bewoonster Vera Beth Perkins (39) op, onder meer voor drugsbezit en het aanzetten tot misdaad van een minderjarige.

5 Vera Beth Perkins.
Abbeville County Detention Center Vera Beth Perkins.

15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
 • Kenny Vandegehuchte

  mensen plaatsten hier echt dingen waarvan je zegt wuuut... Mensen die zeggen dat deze persoon alleen wiet smoort en nog er zo uit ziet...Lees eens goed en aandachtig 15gr weed en 50 gr methamfetamines... indd weed helpt de huid en weed is niet zo erg maar de rest is velen erger. Integenstellen tot weed en alchohol is alchohol toch veleeeeeen slechter!

 • op den boot ermee klagers

  Stepping Stone onzin. En mocht het kloppen: bijna iedereen begint met een pintje of sigaret;). Of stapt iedereen van een pintje over op sterke drank omdat men iets sterkers wil na een tijd? Neen toch? Pure onzin, gebaseerd op onwetendheid.

 • Dhr. fons

  @st cl, +1

 • st cl

  "heb begint met softdrugs" is een illusie. je kan evengoed en het begint met een cola'tje. als de stepping stone theorie klopte was ze ook van toepassing op de harddrug alcohol en zat iedereen die wel eens een glaasje lust nu aan de heroine. het is niet omdat je onderweg naar... eerst wat lichter spul gebruikt dat het daaraan gelegen heeft. dat zit in jou of niet, en omgeving speelt ook een rol. de rest zijn verzinsels

 • André Hesters

  Toch leuk voor gevonden meisje . Nu het andere meisje nog. Hopelijk

 • pieter bossuyt

  Aan iedereen miss 1 persoon die vangedachte verandert na dit te lezen... hetbegint met soft en daarna verzeil je in andere drugs don t do it ik ben 34jaar en heb 8jaar over gedaan om te proberen stoppen... begin er niet aan aub waar een wil is is een weg als je toch wil stoppen... ik ben nu 8jaar claen

 • Erwin De Jaeger

  Neem nooit drugs kinderen!! Het zal je leven totaal slecht veranderen en dan word je ook nof es verslaafd aan harddrugs .... Doe het NOOIT!!

 • Anonymous

  Drank is ook drugs en de mensen die beweren er al "zoveel gezien te hebben" zijn meestal gewoon aandachtzoekers.

 • Tom Desmedt

  Cannabisgebruik zorgt net voor een minder snelle veroudering van de huid. Get your facts right!

 • Anonymous

  Wow, 39 jaar en eruit zien als iemand van 87. Don't do drugs kids!!!!

 • Anonymous

  Drugs, ook softdrugs, maken je kapot. Daarom ziet ze er op haar 39ste al 80 uit.... ik heb er zo al veel gezien, soms mooie mensen die door druggebruik er als een uitgeperste appelsien uitzien...

 • Anonymous

  Nog maar 39 jaar oud..haloo

 • Anonymous

  Ze is 39 jaar maar ziet er heel wat jonger uit,....

 • Anonymous

  Vera Beth Perkins is 39 jaar oud maar ziet er 70 uit op haar mugshot, perfect voor een postercampagne tegen drugs.

 • Anonymous

  Die 39? 69 jaar zeker