Bloedmooi model riskeert haar leven voor die ene verbluffende foto

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova @sashatikhomirov #Dubai
Het resultaat mag er dan adembenemend uitzien, hopelijk voor Viki Odintcova doet zot zijn niet al te veel zeer. Het bloedmooie model legde haar leven letterlijk in handen van een mannelijke bink, daar op de top van de Cayan Tower in Dubai. Om u een idee te geven: de hoogte van deze indrukwekkende wolkenkrabber bedraagt 330 meter...

Werkelijk alles dus voor dat perfecte plaatje. De Russische schoonheid bengelde - op het eerste gezicht zonder enige bescherming - met haar voeten in het luchtledige. Eén moment van zwakte en de winnares van de Darwin Award van dit jaar zou bekend geweest zijn.

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

De Instagram-koningin gaf achteraf toe dat ze toch de nodige zenuwen had voor de stunt. "Ik kan nog altijd niet geloven dat ik dit werkelijk gedaan heb. Telkens wanneer ik naar dat filmpje kijk, beginnen mijn handen te plakken."

Fresh memories Photographer @a_mavrin muah: @oksanalevkina #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova

Haar missie is wel geslaagd, want het filmpje ging in geen tijd viraal. Haar meer dan drie miljoen volgers konden hun ogen amper geloven. "Als er iets verkeerd gegaan was, zou ze geen schijn van kans gehad hebben", klonk het onder meer. Of nog: "Hoe kan je zo weinig respect hebben voor je leven? Als ik je vader of moeder was, zou ik jou én die kerel met de baard eens flink onder handen genomen hebben."

Current mood #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

Odintcova lijkt haar inspiratie gevonden te hebben bij Angelina Nikolau, een Russische landgenote die zelf ook al heel wat levensgevaarlijke selfies op haar naam staan heeft. Vorig jaar werd vrolijke Viki nog gelinkt aan Formule 1-kampioen Fernando Alonso.

Shanghai rooftop selfie #yimap #highwithyi #yi4k #chasingrooftops #city_explore #rooftopping #neverstopexploring #ssgkilleverygram #killtheaboveground #urbanexploration #china #roof #rooftop #shanghai #hongkong #selfietime #selfies #selfie #extreme

12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
 • Kenny Vandegehuchte

  voor de mensen die zeggen dat dit waarschijnelijk fake is omdat er zogezegt geen wind in der haren gaat... Mensen even logisch denken, je zit in Dubai (woestijn) waar bij geen wind is en alleen maar zon... mocht wind zich parten spelen hadden ze ook de voorzorgsmaatregelen genomen (hoop ik).

 • Peter Buyck

  Zot zijn doet geen zeer. Een gebroken ego is pijnlijker dan gebroken botten... geen interesse in deze egotripperij

 • Kevin Buekenhoudt

  Compleet zot. Vroeg of laat breekt ze haar nek. Haar probleem...

 • chris loots

  Knap! Meid heeft ballen en is bezig aan naambekendheid!

 • J Ada

  Vroeg of laat loopt dat fout af. Hopelijk voor ze zich voortplant.

 • Anonymous

  goe zot !

 • Anonymous

  Dat zijn personen die geen gevaar kennen . Dat zijn personen met psychologische problemen die moeten tegen zichzelf beschermd worden .

 • Gerard Kornet

  Wat een flauwekul,wederom een bewijs dat social media toch vooral voor mensen met een verstandelijke beperking is

 • Gerard Kornet

  Flauwekul

 • Daniels Antje

  Is er op die hoogte normaal noet megaveel wind? Haar haar geeft zelfs geen krimp

 • Guy Beeckmans

  Bloedmooie vrouwen zijn meestal niet betrouwbaar......en ze doen zotte dingen

 • José Gonzales

  Mooi mor das echt met uw leven spelen 1 windstoot die uit het niets komt en tis gedaan heb het meegemaakt op de begane grond.