2 Sergio Herman
photo_news Sergio Herman

Derde restaurant van Sergio Herman opent op 31 maart de deuren

AIRrepublic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Cadzand, opent op 31 maart de deuren. Reserveren voor het nieuwe restaurant kan sinds vandaag.

"Uit het aantal reserveringen blijkt dat er veel interesse bestaat om deze zaak te komen ontdekken", laat Sergio Herman weten. "De komende weken staan in het teken van het fine-tunen van de service en de gerechten. Vanaf vrijdag 31 maart verwelkomen wij de eerste gasten en als ik mag uitgaan van het enthousiasme en professionaliteit van het AIRrepublic team zullen we er met zijn allen klaar voor zijn!"

AIRrepublic wordt de derde zaak van Sergio Herman, na Pure C en The Jane. Het wordt "een laagdrempelige brasserie, gevestigd in de nieuwe jachthaven van Cadzand, waar vis, schaal- en schelpdieren worden gereserveerd." Het restaurant bevindt zich "in een modern paviljoen, met uitzicht op de zee en de haven." Naast zijn restaurants staat Sergio Herman ook nog achter de 'Frites Atelier', luxueuze frietkoten, waarvan onlangs het eerste in ons land opende.

De keuken van  AIRrepublic zal zich focussen op de klassieke keuken. "Veel van de gerechten die we bij AIRrepublic serveren, hebben ooit bij mijn vader op de kaart gestaan", legt de topchef Sergio Herman uit, die het nieuwe restaurant als een eerbetoon aan zijn vader ziet, zo zei hij eerder al in een uitgebreid interview met Het Laatste Nieuws.

2
anp

8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
  • Yvan Delplanque

    Hopelijk neemt hij niet te veel restaurants over zodanig dat we toch nog eens goed kunnen eten ...

  • mireille GELDOF

    Men kan nu al reserveren,dit zegt genoeg. Wederom niet voor de gewone man. Het zal voor het B.V wereldtje zijn

  • Valere Geurts

    Ik denk niet dat dat gratis reclame is hoor. Die journalisten gaan maar al te graag overal gratis hun buikje volproppen.

  • Kim Kim

    Proficiat Sergio, het is je gegund..... Beste Marc u zou beter je medemens het beste toewensen ipv afgunstig te zijn

  • Kathy Schraudt

    Marc geerts ben je soms jarloes om dat jij geen promosie kunt maken .

  • Lilianne Van Neylen

    Nooit zoveel over Belgische topchefs gelezen in de pers. Typisch Belgisch

  • Sacha Van der Putten

    Omdat hij 1van dee beste koks ter wereld is mss?

  • Marc Geerts

    Stop nu toch eens met gratis reclame te maken voor die Hollander. Waarom moet die wauwelaar zo gepromoot worden?