Instagram

Alex van Temptation haalt eerste plaats in fitnesswedstrijd

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost (en wat andere lichaamsstoffen ook), maar het heeft ook zijn vruchten afgeworpen: Alex Maas, u beter bekend als verleider Alex, heeft de eerste plaats behaald in zijn eerste fitnesswedstrijd.

Gisteren vond in Nederland de Juliette Bergmann Cup plaats, een bodybuildingwedstrijd. Verleider Alex traint al maanden om daar een goed resultaat neer te zetten, en vorige week bleek al dat dat niet altijd even gemakkelijk liep. Maar het loodzware parcours heeft ergens toe geleid: Alex heeft in zijn categorie de eerste prijs binnengehaald. En dat voor zijn eerste wedstrijd.

Alex won in de categorie 'Men's Physique'. In die categorie doen geen echte bodybuilders mee (waarbij het gaat om maximale spierontwikkeling), maar gaat het om "gestroomde fysieken zonder extremen". De IFBB (Internationale Federatie van BodyBuilding & Fitness) omschrijft het als volgt: "Een afgetrainde, knappe beachboy-look die je meteen op de cover van een fitnessmagazine kan plaatsen".

De verleider zelf is dolgelukkig met zijn eerste plaats. "Wat een geweldig gevoel", klinkt het op Instagram. En hoe hij zijn overwinning gevierd heeft? Met een stevige portie taart, zoals hij zelf voorspelde.

This feeling #jbc2017 #jbc #mmp
First place #jbc2017 #jbc #mmp
First place #jbc2017 #jbc #mmp

9 reacties

 • Pieterjan Labath

  Jaaaah helemaal zuiver dat zie je zo hahaha. Iedereen die zelf met sport bezig is weet dat je dit niet zuiver kunt bereiken.... Lekker jezelf kapotspuiten en slikken. Wacht binnen 10 jaar....

 • Wim Dobbels

  Dat achterstevoren petje maakt het af....

 • Pieter geens

  Vol dopping app procent zeker !!

 • Vnaam Anaam

  Jah die blaas was nog niet arrogant genoeg

 • Marc Geerts

  Amai seg, dat is nu eens echt nieuws. En hoeveel spuiten en pillen heeft den Alexis hier moeten voor slikken?

 • Atheist Science only

  Bah...vol van het vergif. Iedereen weet dat zonder doping dit niet kan.

 • John Klop

  Bloed, zweet en ..... anabole steroiden ja ! Lapzwans, heb 12 jaar naturel getraind 4 a 5 keer per week.... Nooit zo er uit gezien ! Wie dit vandaag de dag nog geloofd is naief !

 • Vlaanderen eerst

  bravo idioot wat heb je nu verdient juist ja een nog groter ego en de prijs voor meest zelfingenomen ijdeltuit

 • dirk van melle

  mooi lichaam, welke man zou hier niet jaloers op zijn. Spijtig van de tattoo's... blijf dit een beetje iets "basse classe" - achtigs vinden...