Screenshot

Alex van Temptation traint zo hard dat hij over zijn nek gaat

Op Temptation Island doet hij iedere week hard zijn best om Rosanna in zijn bed te krijgen, maar in het echte leven is verleider Alex met heel andere zaken bezig. Hij traint hard voor een bodybuildingwedstrijd. Iets té hard soms.

Nu zondag vindt de Juliette Begmann Cup plaats, een bodybuildingwedstrijd in Apeldoorn (Nederland). Alex Maas traint al maanden keihard om daar een goede indruk te maken, en dat loopt niet over rozen. Op zijn YouTube-kanaal licht hij in zijn eerste vlog een tipje van de sluier op over hoe zijn fitnessroutine er nu precies uit ziet. En dat is duidelijk niet van de poes: op een bepaald moment is hij zo diep gegaan op de training dat hij moet overgeven.

Daarnaast neemt hij ook nog een hoop supplementen en neemt hij poseerlessen in de vlog. Op Instagram vertelt hij ook meermaals over zijn fitnessplannen. Zo staat hij elke dag om half zeven op om een uur cardiotraining te doen op zijn nuchtere maag. Hij eet ook zo gezond mogelijk, waaronder vooral veel vis. "Een kutzooi", noemt hij het in de video. Hij geeft toe dat hij twijfelt om op te geven, maar bijt dan toch maar door. "Opgeven zit niet in mijn aard", klinkt het. Hij hoopt zondag op een podiumplaats, maar liet via Instagram al weten dat hij sowieso een stuk taart zal verorberen na de wedstrijd, ongeacht de uitslag. "Ik heb ze al besteld", klinkt het. "Salted caramel, oreo en marsepein."

Slechts 9 dagen verwijdert van mijn eerste echte wedstrijd, wel of geen podium taart eet ik sowieso wel om precies te zijn gister besteld - salted caramel - oreo - marsepijn CAN'T WAIT @thefactorysportandfun
Ready to bring my best shape ever to the stage. Thanks for the posing class @michaelbruijstens !Tomorrow 1st vlog live on Facebook & Youtube!

13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
 • Pietje Pluk

  Wat een sukkeltje haha

 • G B

  Bende haters allemaal... ik moet hem niet op temptation, maar wel respect voor zijn harde werk... typisch of toch weer die uitspraken over spuiten enzo, tssss man man

 • Jurgen Vanheessen

  Macho eerste klas een grote blaaskaak niet meer

 • lodewijk maesen

  tis ni omdat iemand struis is dat hij struis kan doen...wil zien of hij wel kan vechten tegen waardige tegenstander....iedereen kan ribben kapottrappen...

 • Vlaanderen eerst

  wat haat ik die kerel zo zelfingenomen

 • Mark Den

  Iedereen die natuurlijk traint weet dat die kerel zijn fysiek onhaalbaar is. Zeker als ze zo mager staan. Dus ja, 100% zeker het betere spuitwerk. Ieder zijn keuze en zijn gezondheid.

 • Marciano Zaalman

  Waarom maken ze dan gebruik van supplementen. Stoppen ze ermee, dan hangt het lichaam overal. Wel, een ieder zijn goesting.

 • Sylvie-Kobe Dehasque

  Veel steroïden zullen hier niet aan te pas komen. Hij is niet opgeblazen en voor wie de kneepjes kent, geen kenmerken van spuiten of whatever.

 • John Klop

  Het betere spuitwerk !

 • fidel v

  En veeeel eitjes eten ook zeker. We zullen maar zwijgen over de spuiten in de poep zeker.

 • José Gonzales

  Na twee weken niet trainen zie je er niets meer van. Dus als je het mij vraagt kan je beter werken en daar energie in steken want dat leverd tenminste iets op.

 • Liam Verhelst

  Elke dag trainen? Steroids :)

 • robi smet

  Wat een eitje