2 Stock genoeg.
REUTERS Stock genoeg.

Exclusief voor abonnees

Autosector in zwaar weer, maar dat is niet noodzakelijk slecht nieuws voor consument: er vallen koopjes te doen

De miljarden zijn goedkoop dezer dagen. Ook in de autosector. De Franse president Macron heeft een cheque van 8 miljard helikoptergeld klaar voor de blauw-wit-rode autoconstructeurs. Het moet gezegd, de sector zit in zwaar weer. Niet alleen in Frankrijk, maar in heel Europa en de VS. Al is dat voor de consument niet noodzakelijk slecht nieuws. Er vallen koopjes te doen.

Hoe erg is het gesteld met de autosector?

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Stefan Vandendijck

    Men produceerd meer dan dat men verkoopt dan weet je toch wel dat de dag komt dat men met een grote stock blijft zitten en teveel merken met teveel modellen.

  • Alfons LABIE

    Met dank aan de groene regelgeving. Zolang mijne het prima doet word ie niet vervangen en depolitiekers moeten maar eens nadenken over hun discriminerende LEZ. Ik kom er in geen enkele en ga dus voor sommige zaken over de grens of doe online aankopen, sorry voor de lokale handelaars maar die moeten dan maar eens gaan betogen in Brussel ipv betogingen voor mistoestanden in andere landen te zien plaatsvinden.

Lees meer