5
Rezvani

Concurrentie blijft schieten op Tesla Cybertruck – letterlijk, zelfs

Na het (al dan niet geënsceneerde) getouwtrek tussen de Tesla Cybertruck en de Ford F-150 blijft het op sociale media reacties regenen over Tesla’s veelbesproken pick-up. Nu heeft de Amerikaanse concurrent Rezvani - dat met de Rezvani Tank een gelijkaardig gepantserd monster in de aanbieding heeft - Tesla zelfs uitgedaagd voor een schietproef, zodat Tesla kan bewijzen dat de Cybertruck wel degelijk bestand is tegen een kogelinslag. 

Hoewel Tesla maar al te graag de Ford F-150 in het vizier neemt als rechtstreekse concurrent voor de Cybertruck, beschikt ook het Californische Rezvani Motors met de gepantserde Tank en Tank X over een extreem terreinvoertuig. Na het debacle met het gewapende glas van de Cybertruck (dat tijdens de demonstratie meteen bleek te sneuvelen, nvdr) heeft CEO Ferris Rezvani een sluwe manier bedacht om mee te surfen op de massale media-aandacht. Met de veelzeggende woorden “Tesla, neem je ballen mee, wij onze AK-47” daagt hij Elon Musk uit voor een nieuw duel, waarin de kogelvrije ramen van Tesla zich een tweede keer mogen bewijzen.

5 Bij de presentatie van de Tesla Cybertruck bleken de gewapende ramen toch niet zo onkreukbaar als CEO Elon Musk zijn toehoorders wilde doen geloven...
AP Bij de presentatie van de Tesla Cybertruck bleken de gewapende ramen toch niet zo onkreukbaar als CEO Elon Musk zijn toehoorders wilde doen geloven...

“Slechtst ontworpen pick-up ooit”

In hetzelfde ‘persbericht’ laat Rezvani zich ook bijzonder laatdunkend uit over het design van Tesla’s nieuwste pick-up. Sterker: Rezvani stelt zelfs voor om het ontwerp kosteloos bij te sturen, “omdat de Tesla Cybertruck nu eenmaal de slechtst ontworpen pick-up aller tijden is”. Of Elon Musk na het lezen van zo’n kritieken überhaupt nog zal ingaan op de initiële uitdaging, durven we te betwijfelen. Eén gouden tip: hou het Twitter-account van de Tesla-CEO de komende dagen maar goed in de gaten..

5
Rezvani
5
Rezvani
5 Rezvani
Rezvani Rezvani

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Tamsyn

    Rezvani wil gewoon meeprofiteren van de aandacht die Tesla en Cybertruck momenteel genieten.

  • Johan Dijkerman

    Elon Musk te noemen Tesla heeft wel mooi in enkele dagen meer dan 250.000 bestellingen genoteerd ..daarom de 2 stuks door mij besteld en aanbetaald ..Geen enkele auto fabriek evenaart verkoop cijfers van directrice voertuigen . En kijk wat Elon nog meer heeft gepresteerd op gebied van o.a ruimte vaart met de verticaal landende raketten . En op vele andere gebieden waar dhr Musk vernieuwend bezig is .

Lees meer