4
Bugatti

Dit is het nieuwste speeltje van Cristiano Ronaldo

De Portugese voetbalgod Cristiano Ronaldo heeft duidelijk niet te veel last van de hele coronacrisis…

Cristiano Ronaldo, CR7 voor de vrienden, heeft zich nog maar eens laten gaan. Vorig jaar werd de voetbalster – en notoir Bugatti-liefhebber – al in verband gebracht met de waanzinnige La Voiture Noire, een exclusieve one-off met een prijskaartje van 16 miljoen euro. De geruchten werden destijds snel tegengesproken door de entourage van de flamboyante Portugees, maar zoals het gezegde gaat: waar rook is, …

4
Bugatti

Verschillende bronnen bevestigen namelijk dat Cristiano zijn handtekening onder een bestelbon heeft gezet voor de Bugatti Centodieci, een retromoderne hommage aan de legendarische Bugatti EB110 uit de jaren ’90. Technisch is de Centodieci gebaseerd op de huidige Bugatti Chiron, inclusief de door vier turbo’s (!) aangeblazen 8 liter-W16 motor. Dankzij een aantal gewichtsbesparende maatregelen en een krachtinjectie van 100 paarden – wat het totaal op een waanzinnige 1.600 pk brengt – is de Centodieci zowaar nog sneller dan CR7 himself: een spurt van 0 tot 100 km/u duurt niet langer dan… 2,4 seconden, de topsnelheid wordt begrensd op 380 km/u.

4
Bugatti

Drie maandlonen

De kans dat je ooit zo’n Centodieci zult kruisen? Zowat even groot als de kans dat Cristiano naar de spaghettislag van je lokale voetbalclub komt, vrezen we. Er zullen namelijk slechts 10 exemplaren van worden gebouwd, elk met een prijskaartje van 8 miljoen euro. Ter info: daar moet zelfs CR7 een maand of drie voor ‘werken’.

4
Bugatti

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marnik Van Moorleghem

    Goed voor de Kassa van Bugatti,je moet goed gek zijn om een wagen te kopen waarvan de normen niet voldoen op gewone wegen.

  • Geert Van Wiemeersch

    Hij mag hem hebben. Ik kan er niets mee aanvangen wegens onmogelijkheid een trekhaak te plaatsen.

Lees meer