3 De Ferrari 599.
AsiaWire De Ferrari 599.

Stoffige Ferrari wordt geveild voor bedrag van enkele parkeerboetes

Een Ferrari 599 ter waarde van meer dan 100.000 euro wordt in China geveild voor een bedrag van enkele honderden euro's. Dat meldt Britse krant The Sun. De kans is groot dat het daarmee de goedkoopste tweedehands Ferrari ooit is.

De auto wordt geveild door de Chinese autoriteiten nadat deze in beslag was genomen omdat er een auto tegenaan was gereden. De agenten van de provincie Dongguan ontdekten dat ze geen informatie over de auto konden vinden. De Ferrari stond nergens geregistreerd en was niet verzekerd. Ook was deze voorzien van een valse kentekenplaat.

3 De stoffige Ferrari 599.
AsiaWire De stoffige Ferrari 599.

De provincie beschouwt de verbannen Ferrari daarom vrij letterlijk als schroot en het startbod is niet hoger dan de oud-ijzerprijs van net geen 220 euro. De autoriteiten zullen niet toestaan ​​dat het voertuig opnieuw in China wordt verkocht of geregistreerd, wat betekent dat de auto geëxporteerd moet worden, naar hier bijvoorbeeld. Degene die de 599 koopt, moet verder alleen nog de openstaande parkeerboetes van rond de 1.300 euro betalen.

3 Het interieur van de stoffige Ferrari 599.
AsiaWIre Het interieur van de stoffige Ferrari 599.

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Willy De Gieter

    Super, een auto zonder papieren. Een sans-papiers zoals we zeggen. De meeste mensen willen dat niet in België.

  • Gerrit Malego

    alle dichtingen mogen vervangen worden, revisie van het motor blok, uitkuisen leidingen en tank, schimmel van het interieur halen. De ferrari zal algauw 100.000 euro extra kosten vrees ik

Lees meer