De Mitsubishi Outlander PHEV
William Clavey/rv De Mitsubishi Outlander PHEV

Exclusief voor abonnees

We rijden straks allemaal elektrisch, maar deze auto kan ook nog stroom leveren voor het huishouden

Geen ontkomen aan. In de toekomst moeten we elektrisch rijden. Meer zelfs: de auto van de toekomst wordt ook ingezet in het volledige energieplaatje. Mitsubishi wacht daarvoor niet op de volledig elektrische auto, maar rolt nu al een concept uit met zijn Outlander PHEV, een plug-inhybride. Of hoe je auto straks de wasmachine doet draaien.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

43 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Steyaert

    Awel ikke ni, di gevaarlijke krengen, ontploft bij aanrijding, schieten spontaan in brand, enne 800 volt Née bedankt Marc Steyaert

  • Bert Pelgrims

    Wettelijk gezien mag men geen energie transporteren van en naar je woning, uitzondering is dat je via zonnepanelen wel energie op het net mag zetten maar dan moet je prosumententarief betalen, dan is het onwettig om energie van je wagen naar je woning te transporteren. Maar ze gaan daar een nieuwe belasting voor uitvinden en dan is het wel wettelijk.

Lees meer