Opel

Win een VIP-behandeling op Night of the Proms 2016 met Opel

Zin om in pure luxe de aanstormende Night of the Proms mee te maken, inclusief hotelovernachting en een persoonlijke rondleiding achter de schermen door Kobe Ilsen? Neem dan deel aan de unieke live-wedstrijd die Opel op woensdag 2 november om 16u organiseert.

Opel zal die dag haar nieuwe Mokka X SUV ergens in Vlaanderen op een geheime locatie opstellen. De mysterieuze parkeerplek zal live gestreamed worden op de Facebook-pagina van Opel. De eerste die op de locatie persoonlijk ter plaatse komt én op de claxon van de Mokka X drukt, gaat aan de haal met het arrangement. En die hoofdprijs loont beslist de moeite: een exclusieve VIP-behandeling op Night of the Proms 2016, inclusief een persoonlijke rondleiding door Kobe Ilsen én hotelovernachting in Antwerpen op donderdag 10 november.

Op de nieuwste editie van Night of the Proms (5, 10 en 11 november 2016 in Sportpaleis Antwerpen, en 12 november 2016 in de Ethias Arena Hasselt) maken opnieuw heel wat bekende artiesten hun opwachting. Onder meer Gabriel Rios, Natasha Bedingfield en Tom Chaplin, de frontman van Keane passeren de revue. Deze internationale entertainers brengen hun songs onder begeleiding van het vaste Nigth of the Proms-orkest: Il Novecento, samen met de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. Ook vaste waarden John Miles, presentator Kobe Ilsen en huiskoor Fine Fleur zullen niet ontbreken. En met Time For Three staat een strijkerstrio op het podium dat klassieke muziek en mash-ups van hits van Kanye West, The Beatles, Katy Perry en Justin Timberlake met elkaar afwisselt.

Autoproducent Opel is dit jaar opnieuw partner van Night of The Proms. Tijdens de huidige samenwerking wordt de nieuwe Mokka X extra in de spotlights geplaatst. Niet verwonderlijk, want sportieve terreinwagens winnen steeds meer terrein in het straatbeeld. Omdat ze rijcomfort combineren met een dynamische wegligging, garanderen SUV's heel wat rijplezier. De compacte Mokka X van Opel vormt dus niet toevallig het middelpunt van de unieke wedstrijd die in het kader van Night of the Proms georganiseerd wordt.

Surf op woensdag 2 november om klokslag 16u naar de Facebook-pagina van Opel, achterhaal de verblijfplaats van de Mokka X, begeef je naar die mysterieuze locatie, druk op de claxon van de wagen en win een unieke VIP-behandeling op Night of the Proms 2016.

Moge de meest alerte en snelste deelnemer winnen!

Lees meer