screenshot

"Dat ben ik niet en ook niemand van mijn werknemers! Ik heb zelfs geen Volvo!"

Video van man die zichzelf bevredigt in auto gaat viraal

Een filmpje waarin een man zichzelf bevredigt in zijn wagen terwijl er nietsvermoedende voetgangers en fietsers passeren, verovert sinds gisteravond de sociale media.

Op de achterruit van de zwarte Volvo XC90 - die stilstaat naast een andere geparkeerde wagen - staat reclame van een bedrijf. Ook de nummerplaat van de wagen is duidelijk leesbaar. "Hij staat bovendien in de buurt van een school. Echt vies", klinkt het meermaals in de reacties op het filmpje.

Klacht

Bij het bedrijf zijn ze op de hoogte van het filmpje. "Maar wij hebben geen Volvo in ons wagenpark", klinkt het bij de zaakvoerder. "Dat ben ik niet. En ook niemand van onze werknemers. We zitten hier zeer verveeld mee, want wij hebben er echt niets mee te maken. Die beelden zijn volgens mij gemanipuleerd. Daarom hebben we al klacht neergelegd tegen onbekenden bij de lokale politie van Oudenaarde."

Maximaal drie jaar

Voor de politie wordt het een koud kunstje om via de nummerplaat te achterhalen wie de eigenaar van de bewuste Volvo is. Als de masturberende man vervolgd wordt voor openbare zedenschennis, riskeert die een gevangenisstraf tot één jaar en een zware geldboete. Als de feiten effectief in een schoolomgeving gebeurden, kan dat zelfs oplopen tot maximaal drie jaar omdat er minderjarigen in de buurt waren.

Lees meer