2 Volgens de man uit Michigan is dit duidelijk een engel. Anderen denken dat het beeld veroorzaakt is door een insect.
RV Facebook Volgens de man uit Michigan is dit duidelijk een engel. Anderen denken dat het beeld veroorzaakt is door een insect.

"Dat is een engel": bewakingscamera legt opmerkelijk beeld vast

Een Amerikaanse man gelooft dat hij het bezoek heeft gekregen van een engel. Dat leidt hij af uit een opmerkelijk beeld dat zijn bewakingscamera kon vastleggen. Anderen denken dat het een insect is.

De man uit Michigan ontdekte het beeld afgelopen week op zijn bewakingscamera. "Ik dacht meteen: dat is een engel", zegt Glen Thorman, die ervan overtuigd is dat hij een bovennatuurlijk fenomeen aanschouwde. Hij stuurde het beeld meteen naar de plaatselijke pastoor. Ook zij was onder de indruk van het beeld.

2
Screenshot Fox 8

Volgens de lokale fotograaf die het beeld door een tv-station onder zijn neus geschoven kreeg, gaat het in werkelijkheid wellicht over een vlinder of een mot. Hij ziet er duidelijk vleugels van een insect in.

31 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Iggy van den Haesevelde

    jurgen idd the mothman bestaat zijn al vele malen spotters die hem hebben gezien en voor sommige mensen die het als belachelijke opnemen kijk naar de docu serie van mothman maar dit is iets speciaal dus denk wel dat er iets bestaat het hiernamaals zal wel bestaan

  • yahya kasmi

    als dat geen bewijs is dat God toch redelijk bestaat! engelen bestaan zeker want het zijn zij die ons ziel gaan meenemen naar God!

Lees meer