Foto ter illustratie.
thinkstock Foto ter illustratie.

Ambtenaar ontslagen na urineren in gemeenschappelijke waterkoker

Een Australische ambtenaar is ontslagen nadat ontdekt werd dat hij heeft geürineerd in een waterkoker, die in een gemeenschappelijke keuken op kantoor stond. De feiten vonden buiten de gewone kantooruren plaats in een kantoor van Disability SA in Adelaide.

De feiten vonden vorig jaar in maart al plaats maar de man mocht nog aanblijven tot het onderzoek afgerond was. In juli dit jaar werd hij uiteindelijk ontslagen. De feiten raakten nu pas bekend, aldus de Adelaide Advertiser.

Collega’s van de man waren bang dat er ook bloed bij de urine had gezeten, maar dat bleek na uitvoerige testen in het labo niet het geval te zijn. “Toen het incident werd gemeld, is er onmiddellijk een onderzoek gestart door de Department of Human Services Incident Management Unit, dat binnen het departement belast is met zaken waarbij werknemers zich misdragen”, klinkt het bij een woordvoerster. “Uit dat onderzoek bleek dat er daadwerkelijk urine in de ketel zat, maar er werd geen bloed gevonden. Na grondig onderzoek is de verantwoordelijke werknemer ontslagen.”

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Stefaan Doumen

    Het kan dringend zijn, maar ook wel eens superdringend !

  • oswald billiet

    De bloempotten waren al weggenomen ,wegens verkwijning.

Lees meer