De vrouw slaat eerst de ruiten en de spiegel van de bus stuk.
RV De vrouw slaat eerst de ruiten en de spiegel van de bus stuk.

Amerikaanse gaat volledig door het lint in het verkeer

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een Amerikaanse bestuurster ging helemaal door het lint tijdens een autorit in Washington. De vrouw sloeg het raam van een buschauffeur kapot en klopte ook de spiegel van de bus af. Toen de chauffeur met haar probeerde te praten en haar wilde tegenhouden, reed ze gewoonweg tegen hem. Opnieuw stapte de vrouw uit, duwde de buschauffeur van voor haar wagen en schepte hem vervolgens op met haar Audi, waarna de man meters verder geslingerd werd. De vrouw reed na het agressieve voorval gewoon door.

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Serge Surmont

    We kennen en weten de voorgeschiedenis niet, maar dit agressieve gedrag slaat alles. Misschien is ze in haar periode... Een cursus voor het controleren van haar emoties is van de orde...

  • patrick morel

    Amai en naar het schijnt deed de chauffeur zijn rit uit. Hier stond de vakbond al op de tafel te springen en kreeg de chauffeur een maand ziekteverlof.

Lees meer