Belgische (24) verkoopt maagdelijkheid: "Minstens 100.000 euro"

Cindy is lang niet de eerste die haar maagdelijkheid verkoopt, maar de Belgische primeur mag ze wel op haar conto schrijven. Internet, tv, kranten,... De 24-jarige dame zet de grote middelen in om haar doel te bereiken. Voor (minstens) 100.000 euro mag u haar bloempje plukken.

"Het is crisis en de mensen werken als zotten", verklaart Cindy in La Dernière Heure. "Maar wat ga ik doen? Aan een bureau zitten voor misschien 1.200 euro per maand? Hoe kan ik dan ooit een huis kopen of mijn dierbaren verwennen?"

"Waar kan ik dan wel het verschil maken, vroeg ik me af. Ik ben lief, 24 jaar, Europees, nog maagd en bereid om mezelf als een stuk vlees te verkopen. Zo iemand kom je niet op elke straathoek tegen."

"Telkens weer krijg ik te horen of ik hiermee niet het slechte voorbeeld geef. Welk voorbeeld? Wijs mij de meisjes eens aan die zelfs op hun achttiende nog maagd zijn. Als de maatschappij dit bestempelt als prostitutie, dan weze het zo. Daar trek ik me niets van aan. In één nacht kan mijn hele leven veranderen."

"Familie verklaarde me gek"
Het opmerkelijke initiatief is bij haar familie niet in goede aarde gevallen. "In het begin hebben ze me gek verklaard. Sinds ze beseffen dat ik het meen met mijn zoekertjes en blog krijg ik wat meer steun. Dat is normaal, want het blijft familie. Mijn vader woont ergens anders en is dus niet op de hoogte, maar dat stoort me niet. Ik neem hiervoor alle verantwoordelijkheid, het is mijn beslissing."

Uit het interview leren we ook nog dat Cindy drie jaar geleden na een chirurgische ingreep 32 kilogram kwijtgespeeld is. "Ik heb me toen voor de camera laten opereren. Nu wilden de programmamakers weten wat er van me geworden is, die reportage zal begin maart uitgezonden worden. Daarbij zal de klemtoon ook liggen op deze veiling."

"Geen leeftijdsgrens"
"Zelfs toen ik nog dik was, speelde dit idee in mijn hoofd. Ik zat echter niet goed in mijn vel en mannen zouden in die omstandigheden ook niet veel geld op tafel leggen. Nu gaat het veel beter met me. Ik vind mezelf niet lelijk en de meisjes die me voorgegaan zijn, zijn ook niet allemaal schoonheidskoninginnen."

Wie mag zich tenslotte aanmelden? "Fysieke eisen heb ik niet en ook nationaliteit en leeftijd spelen geen rol. Hij moet uiteraard wel welgesteld zijn. Een miljonair zal er sowieso wel wat verzorgd uitzien. Hij mag van mij ook goed in het vlees zitten, ik ben zelf ook zo geweest en weet wat het is. Zelfs als hij echt lelijk is, zal ik geen zak over zijn hoofd trekken. Schrik om een pervert tegen het lijf te lopen, heb ik niet."

Hier vindt u haar blog.

Lees meer