3 De 12 meter lange boot boorde zich in het restaurant.
kos De 12 meter lange boot boorde zich in het restaurant.

Boot knalt restaurant binnen

Onwaarschijnlijk ongeval in Ruskin, Florida. Daar is gisteravond een boot in een restaurant euh... gereden. Twee mensen raakten lichtgewond. Het ongeluk wordt toegeschreven aan de dichte mist.

De gasten die een hapje zaten te eten in de Sunset Grill hoorden plots een luide knal. Groot was hun verbazing toen ze zagen dat een 12 meter lange boot zich in het eethuis had geboord. Er waren zeven mensen aan boord. Als bij wonder werden slechts twee van hen lichtgewond. In het restaurant bleef iedereen ongedeerd.

"De mensen op de boot waren duidelijk niet vertrouwd met de omgeving", zegt Nacole Revette van de brandweer. "In combinatie met de dichte mist zijn ze zomaar het strand opgevaren. Met de gekende gevolgen".

De autoriteiten onderzoeken het merkwaardige ongeval. Er moet uitgezocht worden aan welke snelheid het viermotorige vaartuig voer. Volgens de eerste vaststellingen was er geen alcohol in het spel.

Ook de schade aan de Sunset Grill moet nog grondig bekeken worden. Om de veiligheid te garanderen blijft de zaak voorlopig gesloten.

3
kos
3 In de Sunset Grill is de schade aanzienlijk.
kos In de Sunset Grill is de schade aanzienlijk.

Lees meer