Tu Shiyou legt de spreekwoordelijke lat hoog als het gaat om het vinden van een bruidegom.
Tu Shiyou legt de spreekwoordelijke lat hoog als het gaat om het vinden van een bruidegom.

Chinese maagd (38) zoekt man: drie jaar geen seks na huwelijk

In China heeft de publiekelijke huwelijksaanzoek van de 38-jarige Tu Shiyou nogal wat deining veroorzaakt. De vrouw beweert nog steeds maagd te zijn en verlangt van haar aanstaande dezelfde seksuele hoedanigheid.

Maar daar blijft het niet bij. Indien het tot een huwelijk komt, moet dat drie jaar seksloos blijven. "Onthouden indien bronstig", had ze aan haar advertentie op het internet kunnen toevoegen

Partijlid of ambtenaar
Tu Shiyou legt de lat dus duidelijk hoog, als we ons deze beeldspraak in dit geval mogen veroorloven. Maar er is meer, geloof het of niet. De vrouw wil het droge huwelijksbootje enkel instappen met een lid van de communistische partij of, als het echt moet, met een ambtenaar. "Deze mannen zijn rechtgeaard en fatsoenlijk. Zij geven de voorkeur aan een pure vrouw zoals mezelf", beweert Shiyou.

Mars
De vrouw postte een week geleden haar huwelijksadvertentie. In nog geen zeven uur werd ze 47.640 aangeklikt en werd er 21.091 keer op gereageerd. Een reactie willen we u niet onthouden: "Zoek een man op de planeet Mars".

Lees meer