2
Amazon

Deze Amazonfail bewijst dat je altijd de kleine lettertjes moet lezen

Internetshopping maakt ons leven een stuk gemakkelijker, zeker met de feestdagen. Je kan er de meest uiteenlopende cadeaus aanschaffen zonder uit je zetel te komen. Maar er zijn ook valkuilen, zoals deze ouder ontdekte.

Een kussen in de vorm van een schattige dinosaurus, aangeboden op Amazon. Het leek een Imgurgebruiker het perfecte cadeau voor zijn kinderen. Zonder al te veel twijfelen verwees hij het object naar het winkelmandje en rekende af. 

Nu zou hij lang niet de eerste persoon zijn die iets anders toegestuurd krijgt dan beloofd werd, maar in dit geval is het zijn eigen fout. Had hij de productomschrijving grondig gelezen, had hij geweten dat het dinokussen niet helemaal is wat het lijkt. De kussensloop heeft immers een doodnormale vorm, en het hele tafereel - inclusief slapend kind - staat gewoon op de stof gedrukt. 

Wie zelf zo'n vreemde kussensloop wil kopen - misschien heb jij geen veeleisende kinderen - heeft pech: het item is intussen niet meer beschikbaar in de internetwinkel.

2
Imgur

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • johan vermeire

    Gewoon terug sturen , dat is gratis bij Amazon. Ik koop al Jaren online en heb nog bijna nooit problemen gehad.

  • Saskia van Benthem

    Wie verplicht u iets te kopen ?

Lees meer