2 Terwijl de ene de geldautomaat probeert open te branden, staat zijn kompaan op de uitkijk.
RV Terwijl de ene de geldautomaat probeert open te branden, staat zijn kompaan op de uitkijk.

Domme dieven proberen geldautomaat open te branden maar ze lassen hem dicht

De Amerikaanse politie is op zoek naar twee domme dieven. Die dachten met een brander een geldautomaat open te breken. Helaas lukte dat niet: ze lasten de scharnieren zelfs volledig dicht. Bovendien werden ze gefilmd.

Volgens de politie van Okaloosa County in Florida braken de twee mannelijke verdachten vrijdag een geldautomaat uit op de promenade van Okaloosa Island. Een inbreker had een koevoet bij en stond op de uitkijk. Ondertussen ging zijn kompaan met een brander de geldautomaat te lijf. De hitte zorgde er echter voor dat hij de metalen scharnieren volledig dicht laste. Ze moesten zonder buit afdruipen. 

Bovendien hadden ze dubbele pech, want hun actie werd volledig gefilmd. De politie verspreidde hun beelden in de hoop dat iemand ze herkent.

2
RV

Bekijk ook:

Klungelige dief laat buit vallen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • johanneke li

    gefilmd maar lijkt volgens mij een masker te dragen, dus die beelden zijn nutteloos tenzij iemand de kleren herkend

Lees meer