Dronken chauffeur rijdt buggy omver: tweeling overleeft miraculeus

Door het oog van de naald gekropen, heet dat dan: deze baby's werden uit hun koets geslingerd toen ze aangereden werden door een dronken chauffeur. De zatlap van dienst bleek tien keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

Wandelaars in het parkje van Sebastopol (een havenstad op de Krim aan de Zwarte Zee; nvdr) verwittigden zo snel mogelijk de hulpdiensten. De tweeling verkeert gelukkig niet in levensgevaar.

Marina Matveeva (54) zag het vreemde ongeluk voor haar neus gebeuren. "Ik was aan het wandelen toen ik die wagen plots via het gras naar die moeder en haar kinderen zag rijden. De koets vloog door de lucht en een van de kleintjes belandde heel dicht bij het achterwiel. De chauffeur ging daarna zelfs achteruitrijden, maar de mama schreeuwde zo luid dat hij gestopt is. Als hij dat niet gedaan had, zou hij de baby zeker overreden hebben. De moeder gooide letterlijk haar lichaam in de strijd om haar kroost te beschermen. Daarna wiegde ze haar huilende en bloedende kinderen."

Toen de politie enkele minuten later aankwam, zat de dronkaard nog steeds achter het stuur. Hij beweerde dat een tegenligger hem gedwongen had om van de baan af te wijken. Een alcoholtest bracht echter de ware reden aan het licht. Zijn rijbewijs was hij naar eigen zeggen "kwijtgespeeld".

2
Kos
2
Kos

Lees meer