De dronken bestuurster had geen idee van wat er uit het dak van haar auto stak.
Politie Hackensack, New Jersey De dronken bestuurster had geen idee van wat er uit het dak van haar auto stak.

Dronken vrouw rijdt 25 kilometer met verkeersbord in auto

Hoe kun je autorijden terwijl er een compleet verkeersbord uit het dak van je Lexus steekt? Een vrouw uit New Jersey hield het bijna 25 kilometer vol.

De politie van Hackensack in de Amerikaanse staat New Jersey zag iets vreemds, toen ze afgelopen zaterdag een auto op snelweg 46 in het oog kregen. Agenten volgden de 52-jarige bestuurster naar een parkeerplaats. De vrouw bleek beschonken en had geen flauw idee van het gevaarte dat uit het dak van haar voertuig stak.

"Ze stopte omdat ze een vreemd geluid aan de onderkant van haar auto hoorde," vertelt agent David Polanco. De metalen paal was slechts centimeters van haar hoofd verwijderd. "Toen ik haar daarop wees, zei ze 'Wauw, ik wist niet eens dat het er was'." Overal in en op de auto lag gebroken glas.

Volgens de politie is bestuurster Maria Vazquez in Secaucus, zo’n 25 kilometer van Hackensack, tegen het bord aangereden. Het verkeersbord bleef de hele rit in de auto steken, meldt nieuwssite UPI.com. De politie hield de vrouw direct aan voor  rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag. "Zoiets als dit heb ik nog nooit gezien," aldus Polenco.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Scheepers

    Het was geen stopbord, dus waarom stoppen. Het is haar auto en dus laadt ze haar auto gelijk ze wilt.

  • Fons Billen

    was waarschijnlijk heel geconcentreerd aan het rijden !

Lees meer