2 Het zwarte broodje is doordrenkt met kaviaar en versierd met goud.
RV Het zwarte broodje is doordrenkt met kaviaar en versierd met goud.

Een hapje van deze exclusieve hamburger kost je bijna 1.500 euro

Een hotel in de VS heeft een hamburger gelanceerd voor een absurde prijs. De ‘Black Gold Burger’ is te koop voor bijna 1.500 euro. Daarvoor krijg je een broodje versierd met goud, dat rijkelijk belegd is met de meest exclusieve ingrediënten. Smakelijk.

De super-de-luxe hamburger van 1.600 dollar kan je alleen krijgen in de H Bar van het Post Oak Hotel in Houston, de grootste stad van Texas. Het hotel zegt geïnspireerd te zijn door de ‘gold rush’ die van Houston een van de grootste olieproducenten ter wereld maakte. Meer dan 5.000 energiebedrijven hebben hun hoofdkwartier in de stad en olie zorgt er voor veel werkgelegenheid. Blijkbaar verdient men er ook goed.

De Black Gold Burger is belegd met meer dan 450 gram Wagyu A5-rundsvlees, speciaal overgevlogen uit Japan. Daarop liggen schijfjes gebakken foie-gras die zijn gekruid met onder meer zwarte truffels en truffelolie. Het zwarte broodje is doordrenkt is met kaviaar en aan de bovenkant versierd met 24-karaats goud. De burger wordt geserveerd met handgesneden frietjes, ook versierd met eetbaar 24-karaats goud.

Om het helemaal af te maken, krijg je er ook een fles Dom Perignon champagne uit 2006 bij.

2 De hamburger wordt geserveerd met gouden frietjes en een fles Dom Perignon uit 2006.
RV De hamburger wordt geserveerd met gouden frietjes en een fles Dom Perignon uit 2006.

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nicolas Van Hoecke

    Nieuwe mode blijkbaar, overal goud opzetten zodat je duurdere prijzen kan hanteren.

  • Daniel Wouters

    Kijk me van dezelfde orde als het gestolen gouden toilet,decadent en degoutant.

Lees meer