9 Beyoncé
YouTube Beyoncé

Geen bruine m&m's, een naakte pop en andere belachelijke eisen van popsterren

Sommige rock- en popsterren staan bekend om hun moeilijke karakter en de vreemde eisen die ze stellen. Zo eiste Jack White onlangs verse guacamole en een bananenvrije zone. Hier zijn nog enkele andere sterren met bijzondere eisen.

Van Halen

De rockband vroeg ooit een kom m&m's, maar dan zonder de bruine m&m's. Volgens de bandleden hadden ze die eis op hun lijstje gezet om te checken of de organisatie hun lijst wel echt lazen.

9 Van Halen
gamingbolt.com Van Halen

Beyoncé

Tijdens haar wereldtournée eiste Beyoncé pas witgeschilderde muren en rood toiletpapier.

9 Beyoncé
YouTube Beyoncé

Lady Gaga

De popster doet haar reputatie als excentriekeling alle eer aan met haar vraag naar een levensgrote naakte pop met roze schaamhaar.

9 Lady Gaga
Wikia Lady Gaga

Jennifer Lopez

Niet te veel kleuren voor J-Lo, zij vroeg witte bloemen, witte tafellakens, witte kaarsen, witte zetels en witte gordijnen. Bovendien eiste ze dat de organisatie haar koffie roerde in tegenwijzerzin.

9 Jennifer Lopez
jenniferlopez.com Jennifer Lopez

P. Diddy

Diddy is een dorstige artiest. Hij vroeg twee flessen Hennessy cognac, twee flessen Santa Margherita Pinot Grigio, twee flessen Veuve Clicquot, een fles Dom Perignon en Grey Goose vodka. Daarnaast wou hij ook een kogelvrije Maybach-limousine en 20 stukken zeep.

9 P. Diddy
rappingmanual.com P. Diddy

Elton John

De Britse zanger vroeg naast 74 handdoeken ook wat bloemen (maar geen chrysanten, lelies, anjers of madeliefjes).

9 Elton John
Wikipedia Elton John

Marilyn Manson

In de kleedkamer van Marilyn Manson moet de airconditioning altijd op het maximum staan. Daarnaast wenst hij ook Haribo-gummibeertjes, popcorn, een fles absint en een kale prostituee zonder tanden.

9 Marilyn Manson
fanpop.com Marilyn Manson

Nirvana

De eisen van de leden van Nirvana waren heel wat minder ingewikkeld dan iedereen hierboven. Het enige dat zij wensten was macaroni met kaas.

9 Nirvana
nirvana.com Nirvana

Lees meer