Eén

“Godmiljaar”: maak kennis met Juleske, de vloekende papegaai

De Antwerpse papegaai Jules is de braafheid zelve als zijn baasjes hem genoeg aandacht schenken. Dat verandert helemaal als Conny en Luc hun vijf jaar oude vogel even alleen laten, zoals te zien was in het Eén-programma Iedereen Beroemd.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Meteen start ‘Juleske’ een scheldtirade om u tegen te zeggen. Tot zijn favorieten behoren “what the fuck”, “zotteke” en “godmiljaar”. Dat laatste pikte hij op uit een radio-uitzending op MNM, waar jaren geleden een vloekende Herman Brusselmans te horen was. Conny en Luc zijn helemaal verknocht aan Jules, ook al scheldt hij hen dagelijks de huid vol.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Melissa Voskamp

    Zelf heb ik een amazone papegaai van personen overgenomen die blijkbaar de hele dag aan het schelden waren Mijn schat leert nieuwe dingen maar papegaaien leren oude dingen echt nooit meer af Soms is het om te lachen maar een papegaai hoor je dit zeker niet te leren

  • emiel wouters

    Daarmee zie je dat dieren zeker slimmer zijn dan mensen. ze vragen niets en geven alles. zeker een lach en veel pret. mijn honden waren mijn loopvrienden. eentje zag ik maar enkele honderden meters, maar zat altijd het eerste aan de auto. ik moest enkel fluiten, kreeg antwoord en zo wist ik hoever voor, en waar hij was. heerlijke tijd met deze vrienden.

Lees meer