2 De vier maanden oude Georgina is dolblij met haar hoorapparaten.
Paul Addison De vier maanden oude Georgina is dolblij met haar hoorapparaten.

Baby lacht dolgelukkig als hoorapparaten aangaan

Sommige gelukzalige momentjes met je kind wil je als ouder het liefst met de hele wereld delen. Zo ook de 32-jarige Paul Addison, die een heel bijzonder filmpje tweette van zijn vier maanden oude dochter Georgina. 

Op het filmpje is te zien hoe de dove Georgina reageert als in de morgen haar hoorapparaten worden aangezet. Vader Addison zette het filmpje donderdag online. Binnen 36 uur werd de video met Gergoina al meer dan een half miljoen keer bekeken op Twitter. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Er gaat een lampje branden

In september constateerden de artsen dat Georgina ernstig doof is. Sindsdien draagt ze in ieder oor een hoorapparaat. Na een paar weken besloot de apetrotse Addison het moment waarop de apparaten aangaan te filmen en te delen met de wereld. 

“Het is echt geweldig", vertelde Addison aan de Britse pers. “Als de hoorapparaten aangaan is het alsof er een lampje bij haar gaat branden. Ze is meteen opgetogen en gelukkig en kan haar moeders stem horen, wat heerlijk is.”

2 De familie Addison: moeder Louise, vader Paul en Georgina in de kinderwagen.
Paul Addison De familie Addison: moeder Louise, vader Paul en Georgina in de kinderwagen.

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nordine Frighem

    Prachtig echt !

  • Nordine Frighem

    Prachtig echt !

Lees meer