10 Abby, Matt en Humphrey.
photo_news Abby, Matt en Humphrey.

Bij gebrek aan baby maakt koppel fotoshoot van hondje

Zelf hebben ze nog geen kindje, dus nam een Australisch koppel een professionele fotograaf onder de arm voor een heuse babyshoot van hun hondje Humphrey. "Hij maak toch integraal deel uit van ons gezinnetje, dus waarom niet?", zeggen Abby Lee (23) en haar vriend Matt Kay (25) uit Nieuw-Zuid-Wales.

Abby en Matt zijn nu twee jaar samen. Ze zijn dol op honden, in zoverre dat ze gratis en voor niks de viervoeters van buren, vrienden en familie uitlieten. Dat was tot ze Humphrey in huis haalden. Het hondje is nu negen maanden en maakt integraal deel uit van hun gezinnetje.

Omdat ze zelf nog geen kind hebben - er wordt naar verluidt werk van gemaakt - vonden ze het een leuk idee om een babyshoot te laten maken van Humphrey. Het resultaat is een heus baby-album geworden met hun hond in de hoofdrol. Alle traditionele foto's passeren de revue: in de kinderwagen, op het dekentje, aan de hand van 'mama en papa'...

"Wat begon als een grap, is een erg leuke namiddag geworden met ons drietjes", zeggen Matt en Abby. "Soms leek Humphrey wel een echte baby".

10
photo_news
10
photo_news
10
photo_news
10
Photo News
10
photo_news
10
photo_news
10
photo_news
10
photo_news
10
photo_news

Lees meer