4 Illustratiebeeld.
thinkstock Illustratiebeeld.

De prachtige reden waarom deze man twee zussen samen ten huwelijk vroeg

Toen Ashley en Will in 2010 begonnen te daten, wond Ashley er geen doekjes om. Als Will met haar een relatie wou aangaan, zou hij haar zusje Hannah, die het syndroom van Down heeft, erbij moeten nemen. "Ik heb hem meteen gezegd dat we een 'package deal' zijn", vertelt Ashley aan ABC News. Geen probleem voor Will, die zijn liefde voor Ashley en haar zusje naar een hartverwarmend niveau tilde.

"Ze heeft downsyndroom en diabetes, en ik zorg voor haar en bescherm haar", aldus Ashley Schauss. "Om met mij samen te zijn, moet je haar accepteren en van haar houden." Al zeven jaar lang trekken de drie musketiers er samen op uit. "We zijn echt de beste vrienden", vertelt Ashley.

Twee keer op de knie

Tijdens een fotoshoot met familie in een bloemenveld in Santa Claus, Indiana in maart zag Will zijn kans. Plots ging hij op zijn knie voor Hannah. Hij haalde een ring die hij had gekregen van de oma van Ashley en Hannah boven en stelde dan de grote vraag: "Hannah, wil jij mijn beste vriendin voor altijd worden?" De grootste glimlach en een volmondige 'ja' waren zijn deel.

4
Bret & Brandie Photography

Intussen had Ashley ontroerd en met open mond staan kijken. Toen Will zich vervolgens naar haar richtte, voelde ze de kriebels in haar buik en de tranen in haar ogen opkomen. "Is het nu mijn beurt?", dacht ze. En ja hoor, Will nam haar hand vast, ging opnieuw op één knie, haalde een verlovingsring boven en stelde dé vraag. "Ashley, wil je met me trouwen?" "Ja, ja ja!", kirde ze.

4
Bret & Brandie Photography

Het magische moment werd vastgelegd door Bret and Brandie Photography. Onlangs werden de mooie foto's gedeeld op de Instagrampagina 'Howheasked' en gaat het dubbele aanzoek de hele wereld rond.

4
Bret & Brandie Photography

Samen dansen

Hannah heeft aan ABC News laten weten dat ze Will "geweldig" vindt en dat zijn beslissing om haar in hun speciale moment te betrekken haar "heel gelukkig" maakt. "Hij gaat met mij vissen en maakt grappige mopjes", vertelt ze nog. "Hij laat me lachen en verzorgt mij." Ashley is ongelofelijk blij met haar verloofde. "Hij doet werkelijk alles voor haar en dat is zoveel meer dan wat ik ooit van hem had kunnen vragen", stelt ze.  

Ook op hun huwelijk in oktober zal Hannah een belangrijke rol spelen. Ze zal een mooie witte jurk dragen en als 'best sister' mee in het middelpunt van de belangstelling staan. Will zal zelfs geloften uitspreken voor Hannah en daarin beloven dat hij voor altijd haar beste vriend zal blijven. Op het feest zullen de twee samen dansen op het nummer 'Best Friend' van Harry Nilsson.

Lees meer