Viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven).
Video VTM NIEUWS Viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven).

Deze GIF zet alle truien van Marc Van Ranst op een rijtje

‘s Lands beroemdste viroloog Marc Van Ranst is overal in het nieuws. Opmerkelijk: zijn kledingkeuze ontgaat tv-kijkend Vlaanderen niet. Van Ranst komt al weken op televisie met steeds hetzelfde model van trui. Iets wat tot creatieve uitspattingen leidt op sociale media.

Humor is een goed medicijn in deze bittere coronatijden. Dat bleek eerder al uit de talloze hilarische filmpjes en memes die op het internet circuleren. Nieuw in het aanbod? Deze GIF zet alle truien van de bekende viroloog op een rijtje. “United Colors of Marc”, staat bij de GIF te lezen. Het plaatje wordt momenteel lustig gedeeld om Van Ranst te eren. 

Dat humor het leed verzacht, vinden ook de mannen van Supercontent. Pieterjan en Jeff maakten een ode aan Van Ranst op de tonen van Hoe het Danst van Marc Borsato. ‘Wil niet zeggen dat ik jou niet mis’ wordt ‘Mijn handen roken nog nooit zo fris’ en ‘Ga maar kijken hoe het danst’ klinkt in de parodie als ‘Ik zie enkel Marc Van Ranst’. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook:

Hele dag Netflix kijken? Nee, zo gaan deze Vlamingen om met zee van vrije tijd (+)

24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Triene Despriet

    Hy heeft mooie truien aan !! Fris en leuk vr de kijker ! Top.

  • Emma Jacobs

    Keep it simple. Deze man heeft in ieder geval geen keuzestress omwille van zijn outfit 's morgens. Mogen meer mensen wel een voorbeeld aan nemen.

Lees meer