Instagram

Deze jongeman kan gelukkig net op tijd uit bad vol haaien klauteren

Iedereen weet dat dronken studenten niet de beste beslissingen maken. Maar de stunt van deze Amerikaanse jongeman slaat toch alles. Of hij nu gevallen is of geduwd werd, de waaghals kwam terecht in een bad vol haaien. Gelukkig wist hij net op tijd de kant te bereiken en uit het bad te klauteren.

De video verscheen gisteren op de Instagrampagina Total Frat Move. Je ziet hoe een kerel in het vakantieresort Atlantis Paradise Island op de Bahamas aan de rand van het haaienbad staat. Het is niet duidelijk of hij geduwd wordt of hij zelf springt. Sowieso heeft de student het lot getart: aan de rand van een bad vol haaien staan is altijd een slecht idee.

Nadat hij in het water belandt, zie je hoe de dieren meteen naar hem toe zwemmen. Zijn vrienden roepen: "Kom eruit, kom eruit, kom eruit". Ook hoor je iemand bezorgd roepen: "Ohhh shit!." Gelukkig klautert hij er weer uit voor ze hem te pakken hebben.

De meeste studenten in de VS genieten deze week van de befaamde spring break. Velen trekken tijdens een weekje schoolvakantie naar een exotische bestemming om er uit de bol te gaan.

Y'all gotta stop jumping in shark tanks (but if you do, send the videos to instagram@totalfratmove.com)

58.6k Likes, 2,637 Comments - TFM (@totalfratmove) on Instagram: "Y'all gotta stop jumping in shark tanks (but if you do, send the videos to..."

4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Christine Debock

    Ze hebben hem sws geduwd !

  • Rik Hooyberghs

    De haaien hadden hem niet aangeraakt. Daar ben ik van overtuigd!!