3
Twitter

Deze Tindermatch voert al drie jaar een hilarische conversatie, en nu wil iedereen dat ze afspreken

Doorzettingsvermogen is een goede eigenschap in een potentiële partner. En op dat vlak zit het tussen Michelle en Josh helemaal snor. De twee 'matchten' in september 2014 met elkaar op Tinder en voeren sindsdien een ietwat bizarre en hilarische conversatie met elkaar.

Het was Josh die op 20 september 2014 de eerste stap zette, door 'hey Michelle' te sturen. Hij kreeg echter pas eind november antwoord. Het excuus van Michelle? "Sorry, mijn telefoon was plat", waarop Josh begrijpend reageerde: "Dat was snel, bij mij duurt het meestal vijf maanden voor ik mijn oplader gevonden heb."

Daarmee was het hek van de dam: de twee sturen al drie jaar berichten naar elkaar met vaak maandenlange stiltes ertussen. Die worden dan doorbroken met flauwe excuses als 'Sorry, ik zat in de les' tot 'Ik was aan het douchen'.

3
Twitter

Samen op reis?
Na drie jaar levert dat een vrij hilarisch gesprek op, en Josh besloot om een screenshot op Twitter te gooien. "Ooit zal ik dit meisje ontmoeten en dat zal legendarisch zijn", schreef hij erbij. De rest van de wereld denkt daar trouwens hetzelfde over, want hij wordt nu overstelpt met likes. Er wordt ook massaal opgeroepen om eens in levenden lijve af te spreken met Michelle. "Trouw gewoon met haar", klinkt het. En Michelle? Die stuurde zelf een tweet met een vette knipoog terug. "Ik zou wel willen, maar ik moet daar enkele maanden overheen laten gaan."

Op dat moment greep Tinder echter zelf in. Betere reclame kon het bedrijf niet krijgen, dus boden ze aan om het koppel samen te brengen. En niet zomaar ergens: de twee krijgen een ontmoeting in Maui (Hawaï) cadeau van het bedrijf. Op voorwaarde dat ze er geen twee jaar over doen om hun koffers te pakken, weliswaar. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

3
Thinkstock

Lees meer