Dit schattige beestje helpt jou misschien van je spinnenfobie af

Heb jij net zoals zo veel andere mensen ook zo'n heilige schrik van spinnen? Hoe die acht harige poten over het tapijt kronkelen en vliegensvlug over de muur rennen? Maak dan kennis met Lucas, een uiterst aaibare versie van een anders zo angstaanjagende tarantula, die ook jouw hart zal veroveren met zijn schattige blik. En wie weet misschien zelfs zal helpen over je spinnenfobie te geraken.

Het animatiefilmpje over Lucas staat nog maar vijf dagen op YouTube en is nu al bijna 2,5 miljoen keer bekeken. De fluffy spin met het ijle stemmetje verovert duidelijk veel harten en duikt over heel de wereld op in de trending-lijstjes.

Lucas is een creatie van een werknemer bij de Amerikaanse animatiestudio Blue Sky Studios. Joshua Slice tekende de spin met opzet met veel te grote ogen en twee extra kleine oogjes om de aaibaarheidsfactor nog een extra boost te geven. Hij vroeg zijn neefje Lucas om het stemmetje in te spreken. 

Veel YouTubers hopen dat er ooit zelfs een langspeelfilm komt over Lucas, en hopen dat de grote animatiestudio Pixar het idee zal oppikken.

Lucas de fluffy spin.
Joshua Slice Lucas de fluffy spin.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elke De Vos

    Ooooh dat is echt superlief. Maar verre van te vergelijken met een echte spin, gelukkig.

  • Marc Spandel

    Dit schattige beestje zal dus veel geld opbrengen in deze najaars- feestdagen. Het figuurtje zal dankzij het reclamefilmpje met miljoenen 'verkocht' worden, wat zowat alle kinderen zullen er zo eentje willen hebben.

Lees meer