.
Mark Rofe .

Hopeloze vrijgezel (30) zoekt date via gigantisch reclamebord en wordt overstelpt met kandidaturen

Vergeet Tinder, de 30-jarige Brit Mark Rofe pakte het veel origineler aan. Omdat hij het online daten kotsbeu was en gefrustreerd raakte omdat al zijn vrienden trouwden, besliste hij om 425 pond (omgerekend 510 euro) uit te geven aan een gigantisch reclamebord langs een drukke straat in Manchester.

Op het reclamebord van 6 meter bij 3 meter was een foto van een liggende Mark te zien, samen met de hilarische tekst ‘date met Mark, dit kan het teken zijn waarop je hebt gewacht’ en de link naar de site waarop kandidaturen konden ingediend worden.

Mark, niet toevallig zelf een marketeer, stopte zijn zoektocht nadat zich liefst 2.363 vrijgezellen in twee weken hadden aangemeld. Onder de duizenden aanvragers waren er ook veel mannen, waaronder een kandidaat afkomstig uit China die zich Mark wendde met de boodschap: “Ik geef je plezier en veel geld. Ik heb een groot schoenenbedrijf”. Mark was zelf onder de indruk van het aantal kandidaturen. Ik had eerlijk gezegd nooit zo veel reacties verwacht - bedankt!”, reageerde hij.

Gisterenavond kondigde de felbegeerde vrijgezel dan het langverwachte nieuws aan: hij had voor Valentijnsdag een date kunnen regelen. “Het voelt vreemd om mijn liefdesleven te delen, maar mensen blijven ernaar vragen. Ik heb mijn eerste date geregeld”, postte hij op Twitter.

Lees ook in HLN+:

Dochter zet speeddate voor 50-plussers op om haar mama Marina (61) aan een lief te helpen: “We delen allemaal dat kleine gemis

“Voor een wezen van wie ik houd, heb ik heel veel over”: Herman Brusselmans over monogamie en zijn kinderwens

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Roesems

    Of hoe oude media technieken best nog niet moeten afgeschreven worden.

  • dimitri vermeire

    Dat is het leven de meeste kijken naar uiterlijk in de plaats van innerlijk en enig wat ze ook intreseren is geld daarvoor zijt gij goed en voor de rest zien ze jou niet staan

Lees meer