12
rv

Internet lacht zich krom met fietser vs. trucker

Het druk bekeken filmpje van de fietser die niet wijkt voor een tientonner op een smal baantje, bezorgt creatievelingen een pak inspiratie.  Nog geen 48 uur na het viraal gaan van het filmpje, ontdekken we nog steeds de ene leuke meme na de andere. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Naast de memes duiken diverse nep-evenementen op en een remix.  De speed pedelec-fietser, die in het dagelijkse leven zelf vrachtwagenchauffeur is,  komt telkens herkenbaar in beeld. Wij geven hem onherkenbaar. Een overzicht.

12
Facebook Maxime's Journey

Facebookpagina Maxime’s Journey laat zich inspireren door de adembenemende vrachtwagenreclame met Jean-Claude Van Damme, bijgenaamd Muscles from Brussels. Rijkevorsel is in het dialect ‘Veussel’.

12
Facebook Maxime's Journey

Diezelfde Maxime’s Journey ‘organiseert’ op 20 maart ‘het WK Vrachtwagens niet doorlaten omdat ze geen 1m opschuiven’. Duizenden tekenen present voor het fictieve evenement.

12
Facebook Maxime's Journey
12
rv
12
rv
12
rv

Met zijn taalgebruik kan hij - net over de grens - de New Kids uit het Nederlandse Maaskantje (Noord-Brabant) vervoegen, oordeelt deze twitteraar.

12
twitter @WildWestRosa
12
rv
12 -
rv -
12
rv
12
rv

30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gaston FOUBERT

    Dan zie je hier nog niet het vervolg: de confrontatie met een achteropkomende geblokkeerde bestuurder … er zijn klappen gevallen.

  • Johan Thyssen

    Hoffelijkheid komt langs 2 kanten....

Lees meer