5
Facebook

Kapsalon geeft zwerver ongelofelijke opknapbeurt en nu moet hij de vrouwen van zich afslaan

25 jaar zwierf Jose Antonio (55) door de straten van Mallorca, op de dool na een hele reeks tegenslagen in het leven. Tot hij de aandacht trok van een trendy kapsalon in de buurt van het pleintje waar hij zich vaak ophield. De uitbater bood hem een complete make-over aan. Met een ongelofelijk resultaat.

Jose was in een vorig leven elektricien, maar hij maakte enkele foute beslissingen en verzeilde in een depressie. Uiteindelijk verloor hij zijn job en zijn huis en kwam hij op straat terecht. Sindsdien houdt hij zich op een pleintje op, waar hij automobilisten voor wat zakgeld helpt om een parkeerplaatsje te vinden en hun wagen bewaakt. Iedereen kent hem intussen als 'Josete'. (lees hieronder verder)

En toen kreeg hij plots een geschenk dat zijn leven zou veranderen. Salva Garcia van het trendy kapsalon La Salvajeria stelde hem voor om hem een complete opknapbeurt te geven, zodat hij een nieuwe start kon maken in het leven. Jose ging er graag op in en in een virale video die het salon maandag op Facebook zette en intussen meer dan 622.000 views haalde, is zijn ongelofelijke transformatie te zien.

Jose wordt er gefilmd als hij afscheid neemt van zijn oude look in de kappersstoel. De kappers wassen, verven en knippen zijn woeste grijze haren, epileren zijn wenkbrauwen en meten hem zelfs een compleet nieuwe outfit aan, met een klassevol wit hemd, een hippe rode broek en een designer zonnebril. Als hij het resultaat ziet, is hij tot tranen toe bewogen. "God, dit is ongelofelijk, ben ik dit echt?", stamelt hij. "Ik zie er zo anders uit, niemand gaat me herkennen, tenzij ik zeg wie ik ben."

Casanova
En inderdaad, noch zijn vrienden, noch de man van de bar op het pleintje die hem elke dag ziet, beseft wie de casanova is die plots voor hun neus staat. En de dames? Die kunnen nu plots hun ogen niet meer van hem afhouden. Een man vraagt hem zelfs waar zijn Ferrari geparkeerd staat.

5
Facebook
5
Facebook

De beelden werden gemaakt in juli 2015, maar nu pas vrijgegeven voor de derde verjaardag van het kapsalon. Jose ziet er nog altijd goed uit: fris geschoren en met een gezonde look. Hij kreeg financiële hulp van een bedrijf, dat onbekend wil blijven, woont weer in een huis en is nu op zoek naar een job. "Ik kreeg niet alleen een nieuwe look, maar meteen een heel nieuw leven", zegt hij nog.

5
Facebook
5
Facebook

Lees meer