Watusirund Oliver in de Petco van Atascocita, Texas.
Facebook/Vincent Browning Watusirund Oliver in de Petco van Atascocita, Texas.

Koppel test winkel op slogan en valt binnen met stier aan de leiband

“Alle huisdieren aan de leiband zijn welkom” is het beleid van de Amerikaanse dierenwinkel Petco. Een koppel uit Texas wou een plaatselijk filiaal in Houston daarop eens testen. En dus trokken Shelly Lumpkin en Vincent Browning er, lachend, met hun Watusirund Oliver aan de leiband naar toe.

Tot hun grote verbazing werd het huisdier, een Afrikaanse stier met enorme hoorns, “met open armen” ontvangen in de Petco, liet het koppel weten op Facebook. “Het personeel hier is altijd supervriendelijk en beleefd tegen ons. We komen hier echt graag. Het is met grote voorsprong onze favoriete Petco.”

Geen slechte reclame voor de dierenspeciaalzaak in het Texaanse Atoscocita bij Houston. Het filmpje op Facebook werd al meer dan 560.000 keer bekeken. 

Vincent Browning traint Oliver voor rodeo’s en andere shows. Het Afrikaans Watusirund kan je inhuren. Zijn exacte gewicht is niet bekend, maar kan oplopen tot 725 kg. Oliver heeft overigens al vier jaar een eigen Facebookpagina.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Filiep Lapeire

    Die word beter ontvangen dan onze politici, wel beetje normaal als je ziet dat hij vriendelijk en braaf is en voor de rest weet iedereen dat hij niet in uw zakken zal graaien.

  • Nico Robert Van Bocxlaer

    Top! De meeste beesten zijn properder en vriendelijker dan de meeste mensen.

Lees meer