Twitter

Lachen met "spontane ontmoeting" Merkel en Trump op G7-top: hier zijn de beste memes

De fascinerende foto, die de Duitse bondskanselier Angela Merkel gisteren op Instagram deelde, lijkt wel een renaissance-schilderij. Hoe de foto van de "spontane ontmoeting" op de G7-top precies geïnterpreteerd moet worden, is voer voor discussie. Op sociale media circuleren hilarische interpretaties van de foto die her en der nu al hét nieuwsbeeld van het jaar wordt genoemd.

Op het fotografische pareltje, gemaakt door de Duitse fotograaf Jesko Denzel, zie je Merkel, met links naast haar de Franse president Emmanuel Macron en helemaal in de linkerbovenhoek de Britse premier Theresa May, verwoed haar best doen om Donald Trump op andere gedachten te brengen. De Amerikaanse president lijkt niet bepaald onder de indruk. De Japanse premier Shinzo Abe staat er met gekruiste armen verveeld bij. Met een druk op de knop, legde fotograaf Denzel de spanning op de G7-top vast. Iets wat aanleiding geeft tot grappige memes.

#trump #g7 #merkel #thisisamerica

Een foto die is geplaatst door null (@ponderguy2015) op

The Negotiator: Dinner Time

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Tag someone with tiny hands #tinyhands #thedonald #g7summit #merica #fuckyeah

Een foto die is geplaatst door null (@jo_momma_memes) op

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer