BBC

Man tuimelt van fiets tijdens liveverslag op de BBC: “Perfecte metafoor voor de brexit”

Wie nog wat ‘bewijs’ van de chaos door de brexitperikelen zocht, moest gisterenavond extra oplettend naar het nieuws op de Britse openbare omroep BBC kijken. Tijdens een liveverslag van een reporter in Schotland viel een man in de achtergrond pardoes van zijn fiets. Het is niet duidelijk of de fietser ook echt in de rivier achter de reporter sukkelde, maar hij dook in ieder geval wel recht in een portie internetfaam.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Terwijl journaliste Sarah Smith voor het ‘BBC Ten O’Clock News’ vanuit Edinburgh verslag deed - voor een perspectief op de brexitheisa vanuit Schotland - leken de politieke onduidelijkheid en chaos een voorbijganger te veel te worden. Hij verloor zijn evenwicht en viel van zijn fiets. De man bleef gelukkig ongedeerd, hij kwam niet veel later rechtkrabbelend terug in beeld.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer