Instagram/Twitter

Meisje (3) geeft griezelige beschrijving van ingebeeld vriendinnetje en nu is internet ervan overtuigd dat ze achtervolgd wordt door geest

Een 3-jarig meisje jaagt het internet de stuipen op het lijf nadat ze opgevoerd werd in een artikel van een Brits magazine. Daarin beschrijft ze haar denkbeeldige vriendinnetje als een meisje van 14 jaar dat haar alleen ’s nachts opzoekt en “nooit meer een verjaardag kan vieren”. De Amerikaanse actrice Natalie Morales (33) deelde het griezelige artikel op Twitter en daar ging het rond als een lopend vuur.

In een week tijd kreeg het bericht bijna 100.000 likes en werd het meer dan 25.000 keer gedeeld. Het artikel zelf verscheen in het onafhankelijke Britse Oh Comely Magazine en ging over kinderen die hun denkbeeldige vriendjes en vriendinnetjes beschrijven.

Buik

De kleine Ruby (3) heeft het op een angstaanjagende manier over haar denkbeeldige “mama”, die luistert naar de naam "Grateful". “Door haar gele wimpers kan ze zien in het donker en ze komt me alleen ’s nachts bezoeken. Het maakt me soms een beetje bang, maar ik wil toch elke keer dat ze terugkomt. Ze heeft 2 baby’s in haar buik. Ze is 14, maar ze kan nooit meer een verjaardag vieren”, klinkt het. Bij het stuk staat een foto van een schattig klein meisje dat een tekening omhooghoudt die perfect toont wat ze beschrijft. (lees hieronder verder)

Natalie Morales – bekend van de tv-reeksen White Collar en CSI: Miami – deelde een foto van het artikel op Twitter en gaf die als commentaar: “Ruby, je wordt achtervolgd door een geest. Dit is gewoon angstaanjagend.” De respons bleef niet uit.

“’Ze is 14, maar ze kan nooit meer een verjaardag vieren.’ Dat is waarschijnlijk de griezeligste zin die ik ooit heb gehoord”, zegt iemand. “Stephen King had geen griezeliger zin kunnen schrijven”, klinkt het verder en: “Iemand moet Mulder bellen.” (lees hieronder verder)

Een andere moeder deelt een soortgelijk verhaal over haar zoon, ook 3 jaar. “Toen ik hem op een ochtend goedemorgen wenste, wees hij naar mijn kast en zei hij: ‘Kijk mama, een monster, het lacht.’ Ik kreeg er de rillingen van en zag niets. Daarop zwaaide ik met mijn hand door de kast om hem te tonen dat er niets was en hij antwoordde dat ik het monster had geraakt en dat het zich verplaatst had. Ik maakte er een filmpje van en elke keer als hij ernaar kijkt, zegt hij: ‘Kijk, daar is het monster, het lacht. Een beetje griezelig.” (lees hieronder verder)

Iemand anders vertelt dan weer hoe hij vroeger ook een denkbeeldig vriendje had, maar daar bleek iets heel anders achter te zitten. “Hij heette Meneer Precious en ik kon hem alleen spreken aan de telefoon. Het bleek uiteindelijk de plaatselijke brandweer te zijn in Barrowby. De ploeg luisterde om beurten naar mijn geratel. Urenlang. Elk weekend. Ik was 4 jaar.” (lees hieronder verder)

Het magazine stuurde de actrice later nog een video van Ruby, waarin ze nog wat meer vertelt over Grateful. Die kan je hieronder zien.

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Joseph Van Gool

    En het verhaal voor de volgende thriller is er. Niet te geloven jongens toch.

  • Rudi De Groof

    Iedereen heeft als men kind was last gehad van 'bang van spoken', dat waait wel over.

Lees meer