Michigan Lottery

Niet luisteren naar je lief kan 1 miljoen opbrengen

Neen, we willen niet aanzetten tot ongehoorzaamheid tegenover partners. Maar een Amerikaan uit Michigan betreurt het alvast niet dat hij de raad van zijn vriendin in de wind sloeg. Koop geen lottobiljet, had ze nog zo gezegd. Hij deed het wél en was prompt 1 miljoen dollar rijker.

De man kocht het winnende krasbiljet aan een tankstation. "De pomp printte geen bewijsje en dus ging ik de winkel in", vertelt de winnaar die anoniem wenst te blijven. "Met twee winnende biljetten van 5 dollar. "Mijn vriendin zei mij geen lottobiljetten meer te kopen, maar ik luisterde niet."

Met de twee winnende ticketjes van 5 dollar nam hij deel aan een grotere lottopot. Hij hield het biljet de hele dag verborgen voor zijn vriendin, tot hij even een momentje voor zichzelf had. "Ik kraste het biljet op het toilet en kreeg bijna een hartaanval toen ik zag dat ik 1 miljoen dollar had gewonnen", zegt de man. "Ik liet het aan mijn ouders zien maar zij geloofden mij niet. We zochten het op op het internet en het begon langzaam te dagen dat ik het grote lot had gewonnen."

Na aftrek van de belastingen blijft er nog 634.517 dollar of 561.731 euro over. "Genoeg om mijn lief mee te nemen op die Europese trip waar we al zo lang over praten. Nu kunnen we eindelijk naar Schotland." Voor dat bedrag kan je inderdaad heel wat lekkere whisky's drinken.

Lees meer