Een mat onder een mat...
Ebony Freeman Facebook Een mat onder een mat...

Pakjesbezorger doet heerlijke ‘poging’ om te voldoen aan vraag om pakketjes te verstoppen voor manlief

Een Facebookpost van een vrouw uit Texas zorgt voor veel gegiechel op het internet. De Amerikaanse deelde hoe de pakjesbezorger op een humoristische manier zijn best had gedaan om te luisteren naar de geestige boodschap op haar deurmat: verstop pakketjes alstublieft voor man. “Oh mijn god, kijk! De UPS-man heeft het echt onder de mat verstopt”, lacht Ebony Freeman. Dat haar pakje – een mat - nogal groot uitvalt, tja, dat maakt het alleen maar grappiger.

De post van Ebony van vorige week is intussen al meer dan 47.000 keer gedeeld. Uit de reacties blijkt dat velen de humor van de pakjesbezorger kunnen smaken. “Toen ik thuiskwam, moest ik ook meteen lachen”, vertelt Ebony aan Good Morning America. “Het eerste wat ik deed was een foto sturen naar mijn vriendin Amanda, die me de mat als cadeautje had gegeven. En toen zette ik het ook op Facebook. Ik had geen idee dat het zoveel aandacht zou krijgen.” 

De Amerikaanse legt nog uit dat haar man Mike eigenlijk helemaal niet boos wordt over haar online shopgedrag. “Ja, er komt nagenoeg elke dag wel een pakje van Amazon, maar hij vindt het vooral grappig”, knipoogt ze. Ze laat zich ook nog ontvallen dat er voor de kerstperiode opnieuw een opvallende deurmat voor haar deur zal liggen. Eentje die ‘Here Comes Amazon’ zingt op de tonen van het kerstliedje ‘Here Comes Santa Claus’. Matten genoeg daar ten huize Freeman.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Didi Bellens

    Super en grappig.

  • Anita Billen

    Prachtig!

Lees meer