Paloma krijgt van papasoldaat dé ultieme verrassing voor achtste verjaardag

Een echte tranentrekker, dit filmpje. "Een kleine verrassing voor mijn prinsesje, gelukkige verjaardag, schat, hou van jou", schreef de Spaanse militair Jesus Larios uit Sevilla bij zijn videopost. Wist hij veel dat die viraal zou gaan. Maar ons verbaast het niet. Haal die zakdoek maar boven, er gingen u al meer dan zes miljoen Facebookers voor!

De 35-jarige Jesus Larios is natuurlijk lang niet de eerste soldaat die vrouw en kroost op een hartverwarmende manier probeert te verrassen bij zijn thuiskomst. Maar het is ook ditmaal toch weer ontzettend mooi en pakkend.

De achtjarige Paloma Larios was er het hart van in dat haar vader niet naar haar verjaardagsfeestje kon komen. Ze had papa al veertien maanden erg hard moeten missen omdat hij de helft van de tijd weg van huis was. De laatste twee maanden was de militair bij de luchtmacht gestationeerd in Djibouti voor een Europese missie tegen Somalische piraten. "Ze heeft er meer en meer last van, ze is vaak triest als we skypen", zegt Larios.

Maar achter de schermen werd dé surprise van haar leven voorbereid. Larios keerde wel degelijk terug naar Sevilla voor zijn dochtertje. Hij kroop in een enorme kartonnen doos, waarvan Paloma dacht dat er een elektrische scooter inzat. Als de doos met inzet van vereende krachten al snel openflapt, ziet Paloma onmiddellijk haar papa en barst ze in huilen uit. Wat volgt, is prachtig: papa en dochtertje in de doos. Dikke knuffels, amper woorden, alleen maar liefde. "Een emotioneel moment, heel spontaan en blijkbaar moeten velen meehuilen", zegt Larios. Yup...

Lees meer