De vogel kreeg een witte boterham en wat water.
Instagram De vogel kreeg een witte boterham en wat water.

Parkiet op water en brood in cel Utrecht

Een parkiet is door de politie van de Nederlandse stad Utrecht in een cel op water en brood gezet. Samen met zijn eigenaar kwam de parkiet vast te zitten vanwege winkeldiefstal.

De verdachte had zijn vogel meegenomen en die zat op zijn schouder toen de politie hem arresteerde. Er was geen vogelkooi waar de gevleugelde in kon, dus daarom werd hij in een cel gezet. Daar kreeg de vogel een witte boterham en wat water.

Op een Instagramfoto van de Utrechtse politie is de parkiet te zien naast twee sneetjes witbrood.

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Noella Valson

    wit brood is zeker niet goed voor dat dier!! grof brood of wat graantjes, zoveel kost dat toch niet he en een stukje fruit kan er ook nog bij, op een schaaltje, het is niet de schuld van het vogeltje he

  • pascal de bruycker

    ze hebben daar waarschijnlijk geen kooi , dus dan maar zo . Beter dan dat ze het dier laten wegvliegen zeker ?Altijd maar onnozele commentaren van lui die niet weten hoe de zaak in elkaar steekt...

Lees meer