De Indiase politie laat zich van zijn grappigste kant zien.
RV De Indiase politie laat zich van zijn grappigste kant zien.

Politie: “Iemand 590 kilo drugs kwijt? Geen paniek. Neem gewoon contact op”

De Indiase politie laat zich van zijn leukste kant zien. “Iemand 590 kilo drugs kwijt? Geen paniek, wij hebben ze gevonden”, klinkt het op Twitter. “Neem gewoon contact op en we helpen je verder.” Ze krijgen felicitaties vanwege hun gevoel hun humor.

De drugsvangst gebeurde in Assam, een staat in het Noordoosten van India. Aan een checkpoint in Chagolia vonden ze in een vrachtwagen 590 kilogram cannabis, verdeeld over ongeveer 60 pakketten. Op Twitter meldden ze de drugsvangst met een portie humor die gesmaakt werd. Na één dag staat de teller op 15.000 likes en 5.000 retweets. Internetgebruikers vinden de manier waarop de boodschap gebracht wordt grappig.

Hindustan Times meldt dat de Indiase politie op social media wel vaker probeert uit te pakken met leuke berichten, en GIF’s en memes. Het doel is om met hun berichten ook jongeren aan te spreken.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Van Camp Robin

    Zou me niet verwonderen moest er één of andere idioot voor bellen.

  • An van Herck

    Dat is geen drug! Das ne plant die ze 70 j gelede illegaal gemaakt hebben omdat dit plantje dat al eeuwen werd gebruikt voor allerlei klachten! Nu steken ze de mens vol met vergif

Lees meer