Volgens de Britse krant The Sun reed de man rond met de naakte vrouw vlakbij de jachthaven Marina Ibiza. Het ritje werd breed gedeeld op sociale media, omdat toeschouwers snel hun smartphones tevoorschijn haalden en het incident vastlegden.
Photo News Volgens de Britse krant The Sun reed de man rond met de naakte vrouw vlakbij de jachthaven Marina Ibiza. Het ritje werd breed gedeeld op sociale media, omdat toeschouwers snel hun smartphones tevoorschijn haalden en het incident vastlegden.

Politie op zoek naar Ferrari-chauffeur die in Ibiza rondreed met naakte vrouw op zijn dak

Op party-eiland Ibiza zijn ze wel wat gewend. Toch keken zelfs de bewoners van het populaire Spaanse vakantie-eiland vreemd op toen een man met een naakte vrouw op zijn Ferrari door de straten reed. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Volgens de Britse krant The Sun vond het incident plaats bij de jachthaven Marina Ibiza. Het ritje werd breed gedeeld op sociale media, omdat toeschouwers snel hun smartphones tevoorschijn haalden en het incident vastlegden.

De politie is op zoek naar een jongeman in een Ferrari 458 Spider. De vrouw is zittend te zien op het dak van de sportwagen, terwijl ze haar benen op de voorruitstijl laat rusten
. Even later is te zien dat ze opstaat en zich over de voorruit buigt. De clip eindigt wanneer het stel de jachthaven verlaat.

De bestuurder kan beschuldigd worden van roekeloos rijden. Hij is tot nu toe nog niet
 geïdentificeerd, maar volgens een woordvoerder van de gemeente ‘zijn er niet veel auto’s zoals deze op Ibiza’. Ook zijn er veel getuigen van het incident, hoewel de kans bestaat dat niet veel omstanders naar het gezicht van de bestuurder hebben gekeken.

45 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marcel Desmet

    Ze zouden dat hier beter ook doen om de tijd te doden in de dagelijkse files :)

  • Marcel Vanalderweireldt

    Waar is dat feestje ???

Lees meer