2
Screenshot

Slechtste overvaller ooit? Klungelige dief laat geweer vallen en verliest bijna zijn broek

Hoewel de eigenaar van een winkel in e-sigaretten er niet om kan lachen dat iemand zondag zijn winkel probeerde te beroven, kon hij toch zijn lach niet inhouden toen hij de beelden bekeek. “Hoe ernstig een poging tot diefstal ook is, deze mislukte overval was echt heel grappig”, grinnikt Chris Burgess. We kunnen hem geen ongelijk geven.

Op de bewakingsbeelden van de winkel in Aurora, Colorado, is te zien hoe de sukkelachtige dief helemaal de mist in gaat. Als de man zijn geweer tevoorschijn haalt (later bleek het om een BB-Gun te gaan, red.), klungelt hij zo hard dat het ding recht over de toonbank vliegt. De werkneemster reageert snel en pakt het af. De verbouwereerde man probeert zijn fout nog te herstellen, maar besluit dan toch te vluchten. Bij zijn uittocht verliest hij ook nog eens bijna zijn broek. 

“Ik kon niet anders dan lachen”, vertelt uitbater Chris Burgess, die evenwel niets wil afdoen van de ernst van de situatie. “Die overvaller had dit waarschijnlijk nog nooit gedaan. Hopelijk was het meteen zijn eerste en laatste keer.” Tijdens de mislukte overval droeg de verdachte handschoenen, maar op het bolletjespistool werden naast de vingerafdrukken van de werkneemster ook andere vingerafdrukken gevonden. De politie denkt de dader snel te kunnen klissen.

2
Screenshot

Bekijk ook:

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • aaron lammens

    Ooit komt hij er wel

  • Ivo Torfs

    Zoveel ongeluk, wapen verliezen, niet fit genoeg om over toonbank te springen en dan broek die afzakt bij vlucht, echt beschamend, ga maar vlug ander werk zoeken.

Lees meer