Instagram/Twitter

Sportcommentator raakt compleet draad kwijt als camera plots inzoomt op blonde schone in publiek

Een hilarisch filmpje van een sportcommentator die het wereldkampioenschap basketbal versloeg voor de Amerikaanse nieuwszender Fox, is een hit op sociale media. Op de beelden is te zien en te horen hoe de voormalige Australische topspeler Andrew Gaze compleet de draad verliest als de camera opeens inzoomt op een blonde schone in het publiek.

De voormalige NBA-ster was van dienst voor de wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Brazilië, die plaatsvond in de Chinese miljoenenstad Shenzhen. Tijdens een time-out in het vierde kwartier, dwaalde de camera over het publiek en hij bleef hangen bij een sexy Braziliaanse.

Hakkelen

“Brazilië moet nu alles uit de kast halen”, zegt Gaze net voor de camera inzoomt op de blonde schone, die - ongehinderd door een bh - staat te dansen en haar haren naar achteren gooit. Daarop hoor je de commentator stilvallen. “En… de… de… steun die ze krijgen van hun fans”, hoor je hem vervolgens hakkelen, met lange pauzes tussen de woorden.


Het filmpje vond meteen zijn weg naar sociale media, waar het op hilariteit werd onthaald. “Brazilië mag dan wel de wedstrijd verliezen, ze zijn onverslagen als het op hun fans aankomt”, klonk het onder meer. En: “Die commentatoren zijn de beste.”

Iemand anders wist dan weer te melden dat het niet de eerste keer was dat Gaze zo van slag raakte tijdens het becommentariëren van een wedstrijd. Met een verwijzing naar een video waarin hij ook begon te hakkelen tijdens een optreden van cheerleaders bij een match.

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Karel van Velzeke

    moesten ze dat hier ook tonen zou ik ook naar sport beginnen kijken

  • Marc Janssens

    Toch leuk, een eerlijke, natuurlijke reactie van een gezonde vent die oog heeft voor een mieke in het publiek die redelijk assertief haar pluspunten toont (en weet dat ze die heeft), zonder al die #metoo drama. Saaie seutekes moeten niet kijken naar de match hé.

Lees meer