rv
rv rv

TEST: Ben jij een perfectionist?

Perfectionisten hebben een grotere kans om in een burn-out terecht te komen. Goed om even te checken of jij er ook een bent.

Het is de Week van de Werkstress, en dus is er extra veel aandacht voor overmatige stress en burn-outs. Online gaat deze test van Playbuzz rond die duidelijkheid moet geven of je een perfectionist bent (en dus meer gevoelig voor een burn-out). Bij een score van 9 of 10 ben jij een echte perfectionist.

In deze test moet je uit afbeeldingen met geometrische figuren telkens het figuur zoeken dat lichtjes van de andere afwijkt. Op basis van tien afbeeldingen kan je bepalen of jij officieel mag toetreden tot het kamp van de 'diehard perfectionisten'.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

90 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Danny Maenhaut

    10 op 10 met bril op ! Maar als men commentaar heeft op mijn werk, dan trek ik me dat wel aan, inderdaad ! Ik heb graag dat het goed is en bevonden wordt !!!

  • frans vereken

    alléz vooruit, een 9/10 rap rap doorgelopen.

Lees meer